Menü
Ár:
9.880 Ft (9.410 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Termék címkék: gyorsteszt, LH, ovuláció teszt

LH ovulációs tesztcsík, vizelet.30 mIU/ml, 50 db

Ár:
9.880 Ft (9.410 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC119 FLH-U101 *
Kód: 5768
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 197,60 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Az LH Ovulációs Gyors Tesztcsík (Vizelet) gyors immunkromatográfiás vizsgálat a vizelet luteinizáló hormon (LH) szintjének kvalitatív kimutatására, segítve az ovuláció meghatározását.

ÖSSZEFOGLALÁS

A petefészekből érett petesejt szabadul ki az ovuláció esetén. A petesejt a petevezetékben halad és kész a megtermékenyülésre. A terhességhez a kiszabadult petesejtnek 24 órán belül spermiummal meg kell termékenyülnie. Az ovulációt közvetlenül megelőzően a szervezet nagy mennyiségű luteinizáló hormont (LH) termel, amely kiváltja egy érett petesejt kibocsájtását a petefészekből. Ez LH csúcsként ismeretes és szokásosan menstruációs ciklus közepén jelentkezik.

Az LH Ovulációs Gyors Tesztcsík (Vizelet) teljes rendszer az ovuláció idejének és a termékenység csúcsának előrejelzésére. Ebben a termékenységi időszakban jön létre a legtöbb terhesség.

Az LH Ovulációs Gyors Tesztcsík (Vizelet) kimutatja az LH csúcsot a vizeletből, amely jelzi, hogy az ovuláció a következő 24-36 órában várhatóan bekövetkezik. Az emelkedett LH szint szelektív kimutatására a teszt monoklonális LH antitestek kombinációjának módszerét alkalmazza.

Fontos: Az LH csúcs és az ovuláció egy-egy ciklusban el is maradhat.

ELV

Az LH Ovulációs Tesztlap egy gyors síkáramlású immunológiai vizsgálat a hLH kvalitatív kimutatására vizeletből, jelezve, hogy az ovuláció valószínűleg 24-36 órán belül bekövetkezik. A teszt antitestek kombinációján alapul és a monoklonális anti-hLH antitestekkel szelektíven mutatja ki az emelkedett hLH szintet.

A vizsgálat során a vizeletminta felszívódik a kapilláris hatás következtében. A  mintában lévő  hLH hatására kialakuló biokémiai reakció, a hLH és az anti-hLH antitest között, éles színes csík formájában jelenik meg a tesztcsíkon. A hLH koncentrációtól függően a színes csík halványabb vagy erősebb lehet a kontroll csík antitestjéhez képes. Ez a reakció jelzi, hogy a kivitelezés és a tesztcsík is megfelelő volt. Ezt nevezzük immunkromatográfiás módszernek.

Érzékenység: 30mIU/ml

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!