Menü
Ár:
8.990 Ft (8.562 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

FOB rejtett bélvérzés kimutató tesztlap széklet mintából, 40 ng/ml, 25 db

Ár:
8.990 Ft (8.562 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC609 TFO-602 *
Kód: 5972
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 359,60 Ft/db

Leírás és Paraméterek

A FOB  Gyors Tesztlap (széklet) egy immunkromatográfiás vizsgálat humán eredetű okkult vérzés kvalitatív kimutatására székletből.

ÖSSZEFOGLALÁS

Sok betegség okozhat nem látható vért a székletben, amelyet okkult székletvérnek (Fecal Occult Blood, FOB), humán okkult vérnek, vagy humán hemoglobinnak is neveznek. Korai stádiumban a gasztrointesztinális betegségek, mint a vastagbél daganat, a polip, a vastagbél-gyulladás, a diverticulum-gyulladás, fissura nem okoznak látható tüneteket, csak okkult vérzést. A hagyományos guajakol-alapú kimutatás nem elég érzékeny és specifikus, sőt diéta is kötelező a vizsgálat előtt.1,2

A FOB Gyors Tesztlap (széklet) gyors kvalitatív teszt kis mennyiségű humán vér kimutatására székletből. A teszt kettős antitest szendvics technikát használ 40ng/ml vér, vagy 4,8µg/g széklet okkult vér szelektív kimutatására. A guajakolos eljárással szemben diéta nem szükséges, az étkezés nem befolyásolja az eredményt.

ELV

A FOB Gyors Tesztlap (széklet) kvalitatív immunoassay, síkáramlású immunkromatográfiás módszer vér kimutatására székletből. A membránon anti-hemoglobin antitest rögzített a teszt zónában. A vizsgálat során a minta reagál az anti-hemoglobin antitest tartalmú részecskékkel. A keverék a membránon a kapilláris felszívódás hatására kromatografálódik, és a rögzített anti-hemoglobin antitestekkel reagálva színes csíkot képez. A teszt ablakban megjelenő színes csík pozitív eredményt jelez, hiánya negatív eredményt mutat. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll zónában színes csík jelenik meg, igazolva a tesztlap helyes működését, a megfelelő mintamennyiséget és a minta felszívódását.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!