Menü
Ár:
8.400 Ft (8.000 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Termék címkék: FSH, gyorsteszt, klímax, menopauza teszt

FSH menopauza tesztlap, vizelet, 25 mIU/ml, 25 db

Ár:
8.400 Ft (8.000 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC124 FFS-102 *
Kód: 8807
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 336,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

AZ FSH Gyors Menopauza Tesztlap (Vizelet) egy, immunkromatográfiás vizsgálat a vizelet folliculus stimuláló hormon (FSH) szintjének kvalitatív kimutatására vizeletből a női menopauza kezdetének jelzésére.

ÖSSZEFOGLALÓ

A menopauza a menstruáció végleges megszűnése, amelyet általában nem diagnosztizálnak csak a menstruációs ciklus megszűnését követően. A menopauzáig vezető 12 hónapot premenopauzának nevezzük. Számos nő éli át ennek az időszaknak a tüneteit, mint hőhullám, szabálytalan menstruációs ciklus, alvászavar, hüvelyszárazság, kopaszodás, szorongás, kedélyállapot hullámzás, rövidtávú memória csökkenés és fáradtság. A premenopauza tüneteit a női test által termelt menstruációs ciklust szabályozó hormonok szintjének változása okozza. Ahogy a szervezet mind kevesebb ösztrogén hormont termel, úgy fokozza a folliculus stimuláló hormon (FSH) termelését, amely rendes körülmények között a petefejlődést szabályozná.

Ebből következik, hogy az FSH vizsgálat segíthet a premenopauza életkor meghatározásában. Annak kimutatása, hogy a premenopauza életkor elérkezett, lehetővé teszi a megfelelő lépések megtételét az egészség megóvására és a menopauza mellékhatásainak csökkentésére, mint a csontritkulás, magas vérnyomás, magas koleszterin-szint és növekvő szívbetegség veszélyeztetettség.

Az FSH Gyors Menopauza Tesztlap kvalitatív gyorsteszt, amely 25 mIU/ml érzékenységgel mutatja ki az FSH-t vizeletből. Az emelkedett FSH szint szelektív kimutatására a teszt monoklonális FSH antitest kombinációjának módszerét alkalmazza. A vizsgált koncentrációnál az FSH Egylépéses Menopauza Tesztlap (Vizelet) nem ad keresztreakciót a hasonló szerkezetű glükoprotein hormonokkal (hCG, LH, és TSH) magas fiziológiás koncentrációk esetén sem.

ELV

Az FSH Gyors Menopauza Tesztlap kvalitatív, síkáramlású immunoassay vizsgálat a humán folliculus stimuláló hormon (FSH) kvalitatív kimutatására vizeletből a női menopauza kezdetének jelzésére. A teszt antitestek kombinációján alapul és a monoklonális anti-FSH antitestekkel szelektíven mutatja ki az emelkedett FSH szintet. A vizsgálat során vizeletmintát cseppentünk a tesztlap mintaablakába, majd figyeljük a színes sávok kialakulását.

A minta kapilláris hatás következtében halad a membránon keresztül és reagál a színes konjugátummal.  A pozitív minták specifikus antitest-FSH-színezék konjugátummal (antitest+ színképző reagens) reagálnak és a teszt zónájában színes csíkot képeznek a membránon és a membrán kontroll zónájában a nyúl antitest elindul a kontroll zónában lévő konjugátumhoz. Két csík fog megjelenni. Ha a teszt zónában megjelenő csík ugyanolyan vagy sötétebb, mint a kontroll zónában megjelenő csík, akkor az pozitív eredményt mutat. Ha a teszt zónában megjelenő csík halványabb, mint a kontroll zónában megjelenő csík vagy egyáltalán nem jelenik meg, akkor az eredményt negatívnak kell tekinteni.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!