Menü
Ár:
1.400 Ft (1.333 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

Vizelet keton tesztcsík, 100 db

Ár:
1.400 Ft (1.333 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC801 U031-01 K *
Kód: 10595
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 14,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

A vizelet keton tesztcsík egy in vitro fél-kvantitatív  diagnosztikai eljárás az általános egészségi állapot ellenőrzésére, anyagcserezavarok kimutatására.

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS
A Vizelet Reagens Tesztcsík (Vizelet) különböző reagenseket tartalmazó tesztzónákat tartalmazó műanyag csík. A teszt a következő analitok kvalitatív és fél kvantitatív kimutatására szolgál vizeletből: Keton. A Vizelet Reagens Tesztcsík (vizelet) egyszer használatos és betegközeli (point-of-care) ellátásban illetve központit laboratóriumban használhatók. A tesztcsík a dobozon feltüntetett specifikus analit(ok) kimutatására szolgál. Az eredmények leolvasásához hasonlítsa össze a tesztcsíkon kialakult színt a dobozon feltüntetett színskála megfelelő analitjának a színével.

ÖSSZEFOGLALÁS
A teszt a ketonok nitroprussziddal és acetoecetsavval történő színváltozást eredményező reakcióján alapul, amely negatív eredmény esetén halvány rózsaszín, míg a pozitív eredmény a sötétebb rózsaszíntől akár lila színig terjedhet. Normál vizeletben ketont nem lehet kimutatni. Kimutatható ketonszint fordulhat elő a vizeletben olyan fiziológiai stressz esetén, mint a koplalás, a terhesség és a gyakori megerőltető testmozgás. Éhezéses alapuló diétákban vagy más rendellenes szénhidrát-anyagcsere helyzetekben a ketonok a vizeletben, még a szérum ketonszintjének megemelkedése előtt, magas koncentrációban jelennek meg.

KIÉRTÉKELÉS - ÉRTÉKELÉS

Színskála értékek: mg/dl(mmol/l):  - (negatív); 5(0,5)±; 15(1,5)+; 40(4,0)++; 80(8,0)+++; 160(16)++++

Kizárólagos importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!