Menü
Ár:
3.370 Ft (3.210 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

Vizelet tesztcsík 9 paraméteres (Nit, Uro, Pro, pH, Blo, SG, Ket, Bil, Glu) 100 db

Ár:
3.370 Ft (3.210 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC809 U031-09 *
Kód: 10603
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 33,70 Ft/db

Leírás és Paraméterek

A 9 paraméteres vizeletvizsgálati tesztcsík egy in vitro fél-kvantitatív  diagnosztikai eljárás az általános egészségi állapot ellenőrzésére, anyagcserezavarok, máj, vese és hemolitikus betegségek kimutatására.

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS
A Vizelet Reagens Tesztcsík (Vizelet) különböző reagenseket tartalmazó tesztzónákat tartalmazó műanyag csík. A teszt a következő analitok kvalitatív és fél kvantitatív kimutatására szolgál vizeletből: Nitrit, Urobilinogén, Fehérje, pH, Vér, Fajsúly, Keton, Bilirubin és Glükóz. A Vizelet Reagens Tesztcsík (vizelet) egyszer használatos és betegközeli (point-of-care) ellátásban illetve központit laboratóriumban használhatók. A tesztcsík a dobozon feltüntetett specifikus analit(ok) kimutatására szolgál. Az eredmények leolvasásához hasonlítsa össze a tesztcsíkon kialakult színt a dobozon feltüntetett színskála megfelelő analitjának a színével.

ÖSSZEFOGLALÁS
Betegség vagy a szervezet működési zavara alatt a vizelet számos változáson megy keresztül még mielőtt a vér összetétele jelentős mértékben változna. A vizeletvizsgálat hasznos indikátora az egészségnek illetve a betegségnek, ezért a rutinszerű egészségügyi szűrés része. A Vizelet Reagens Tesztcsík (vizelet) felhasználhatók az egészségi állapot általános vizsgálatára és segítenek a veseműködést, endokrin rendellenességeket és a húgyúti rendellenességeket befolyásoló anyagcsere- vagy szisztémás betegségek diagnosztizálásában és monitorozásában.

KIÉRTÉKELÉS - ÉRTÉKELÉS

Kizárólagos importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!