Menü
Ár:
14.620 Ft (13.924 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Termék címkék: gyorsteszt, kardiológia, troponin teszt

Troponin T tesztlap vér, szérum vagy plazma mintából, 0,5 ng/ml, 10 db

Ár:
14.620 Ft (13.924 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC507 CTNT-402 *
Kód: 8941
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 1.462,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Gyors tesztlap szívinfarktus diagnosztizálására a humán szívizom eredetű Troponin T (cTnT) kvalitatív kimutatásával teljes vérből, szérumból vagy plazmából.

Csak szakember által végzett in vitro diagnosztikai használatra.

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS

A Szívizom Troponin T Gyors Tesztlap (Teljes Vér/Szérum/Plazma) egy gyors immunkromatográfiás eljárás a humán a szívizom Troponin T kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból vagy plazmából, ami elősegíti a szívinfarktus diagnosztizálását.

ÖSSZEFOGLALÁS

A szív Troponin T (cTnT) egy szerkezetileg kötött fehérje, amely 37 kD molekulatömegű harántcsíkolt izomsejtekben található. A Troponin T, a Troponin I-ből és a Troponin C-ből álló komplex része. A tropomiozin mellett ez a szerkezeti komplex alkotja azt a fő komponenst, amely szabályozza az aktomiozin kalcium-érzékeny ATPáz aktivitását a harántcsíkolt váz- és szívizomzatban. Az akut miokardiális infarktus (AMI) után a szérum (cTnT) szintje 2-8 órával megemelkedik, 12-24 óra múlva éri el a csúcsot, és akár 14 napig is kimutatható. A Troponin T (cTnT) a  szívizominfarktus legértékesebb diagnosztikai jelzője és széles körű alkalmazása helyettesítheti a kreatin-foszfát-kináz MB izoenzimet (CK-MB), mint "arany standardot" a szívizom sérülések megítélésében, különösen az akut miokardiális infarktus diagnózisának a felállításakor. Fontos szerepet játszik továbbá a szívelégtelenség, az instabil angina pectoris, a szívizomgyulladás, a gyógyszer okozta szívizom-sérülés, a mellkasi műtéteknél előforduló szívsérülések monitorozásában, valamint különböző kritikus betegségek és a többszörös szervelégtelenség diagnosztizálásában is.

Szívizom Troponin T Gyors Tesztlap (Teljes Vér/Szérum/Plazma) egy egyszerű teszt, amely anti-cTnT antitesttel bevont részecskék és kötő reagens kombinációját használja a cTnT kimutatására teljes vérben, szérumban vagy plazmában. A minimális kimutatási szint 0,5 ng/ml.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!