Menü
Ár:
5.230 Ft (4.981 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Termék címkék: gyorsteszt, hCG, terhességi teszt

Terhességi tesztlap, vizelet, 10 mIU/ml, 25 db

Ár:
5.230 Ft (4.981 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC107 FHC-U102 *
Kód: 6562
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 209,20 Ft/db

Leírás és Paraméterek

A hCG Terhességi Gyors Tesztlap gyors, kényelmes diagnosztikum a humán choriongonandotropin (hCG) hormon vizeletből történő kvalitatív kimutatására, a terhesség korai felismerésére.

ÖSSZEFOGLALÁS

A humán choriongonandotropin, egy glukoprotein hormon, amelyet a fejlődő placenta termel röviddel a megtermékenyülés után. Normál terhességnél, a hCG hormon 7-10 nappal a fogamzás után kimutatható a vizeletből. A hCG hormonszint folyamatosan és gyorsan, az első elmaradt menstruációig a 100mIU/ml értékre emelkedhet, majd a csúcsot a terhesség 10-12. hetében éri el 100,000-200,000 mIU/ml a maximális értékkel. A hCG hormon korai megjelenése a vizeletben közvetlen a fogamzás után, lehetőséget nyújt a terhesség korai megállapítására.

A hCG Terhességi Gyors Tesztlap gyors teszt a vizeletben jelenlevő hCG hormon kvalitatív kimutatására, 10 mIU/ml érzékenységgel. A tesztlap monoklonális és poliklonális antitestek kombinációjával szelektíven jelzi a növekvő hCG szintet a vizeletben. A tesztlap nem mutat keresztreakciót a szerkezetileg hasonló glukoprotein hormonokkal, mint hFSH, hLH és hTSH, magas fiziológiás koncentrációk esetén sem.

ELV

A hCG Terhességi Gyors Tesztlap gyors, kényelmes diagnosztikum a humán chorion gonandotropin (hCG) hormon vizeletből történő kvalitatív kimutatására, a terhesség korai felismerésére.

A teszt két színes csíkkal mutatja az eredményt. A teszt zónában specifikus hCG antitest-színezék konjugátum, a kontroll zónában kecske poliklonális antitest-színezéket konjugátum alakul ki. A tesztlap minta ablakába cseppentett vizeletmintából a teszt, illetve kontroll zónában színes csíkkal képez. A teszt zónában (T) megjelenő színes csík pozitív, hiánya negatív eredményt jelez. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll zónában (C) a tesztlap helyes működését mutató színes csík jelenik meg, igazolva, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!