Menü
Ár:
10.640 Ft (10.133 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Termék címkék: D-dimer, gyorsteszt, kardiológia

D-dimer tesztlap vér, szérum vagy plazma mintából, 500 ng/ml, 10 db

Ár:
10.640 Ft (10.133 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC508 CDM-402 *
Kód: 10525
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 1.064,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

D-dimer Gyors Tesztlap (Teljes Vér/Plazma) egy gyors immunkromatográfiás eljárás az emberi D-dimer kvalitatív kimutatására teljes vérből vagy plazmából. A teszt elősegíti a disszeminált intravaszkuláris koagulopátia (DIC), mélyvénás trombózis (DVT) és tüdőembólia (PE) diagnosztizálását.

ÖSSZEFOGLALÁS

D-dimer (vagy D dimer) a fibrin lebomlási terméke (vagy FDP), egy kicsi fehérje fragmentum, ami a vérrög fibrinolízise után jelenik meg a vérben. Nevét azért kapta, mert a fibrin fehérje két keresztkötéses D fragmentumát tartalmazza. D-dimer koncentrációt vérvizsgálattal lehet megállapítani, ami elősegíti a trombózis diagnózisát. 1990-es évek óta nagyon fontos tesztté vált a trombotikus megbetegedések diagnózisához.  Negatív eredmény gyakorlatilag kizárja a trombózis lehetőségét, pozitív eredmény jelenthet trombózist, de nem zár ki más potenciális okokat. Ezért, a legfontosabb szerepe a trombózis kizárásában van, ahol a valószínűség alacsony. Továbbá, a teszt használható a disszeminált intravaszkuláris koagulopátia diagnózisában.

ELV

A D-dimer Gyors Tesztlap (Teljes Vér/Plazma) egy egyszerű teszt, ami alkalmazza az anti-D-dimer antitestekkel borított részecskék és a reagensek komplex reakcióját a D-dimer kvalitatív kimutatására teljes vérből vagy plazmából. A legkisebb kimutatható koncentráció 500ng/ml.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS 

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!