Menü
Ár:
2.270 Ft (2.162 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Termék címkék: gyorsteszt, hCG, terhességi teszt

Terhességi tesztcsík, vizelet, 20 mIU/ml, flakon, 25 db

Ár:
2.270 Ft (2.162 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC103 FHC-111 *
Kód: 7867
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 90,80 Ft/db

Leírás és Paraméterek

A hCG Terhességi Gyors Tesztcsík, egy megfelelő diagnosztikum a humán coriogonadotropin (hCG) hormon vizeletből történő kvalitatív kimutatására, a terhesség korai felismerésére.

ÖSSZEFOGLALÁS                                    

A humán coriogonadotropin egy glukoprotein hormon, amelyet a fejlődő placenta termel, röviddel a megtermékenyülés után. Normál terhességnél, a hCG hormon 7-10 nappal a fogamzás után kimutatható a vizeletből.A hCG hormon szint megtermékenyítést követően  folyamatosan és gyorsan nő, 100 mlU/ml értékre emelkedhet az első elmaradt menstruációt követően, majd a csúcsot a terhesség 10-12. hetében éri el 100,000-200,000 mlU/ml a maximális értékkel. A hCG hormon korai megjelenése a vérben és a vizeletben közvetlen a fogamzás után, lehetőséget nyújt a terhesség korai megállapítására.

A hCG Terhességi Gyors Tesztcsík a vizeletben jelenlevő hCG hormon kvalitatív kimutatására 25 mIU/ml érzékenységgel. A tesztcsík monoklonális és poliklonális antitestek kombinációjával szelektíven jelzi a növekvő hCG szintet a vizeletben. A tesztcsík nem mutat keresztreakciót a szerkezetileg hasonló glukoprotein hormonokkal, mint hFSH, hLH és hTSH, magas fiziológiás koncentrációk esetén sem.

ELV                                                              

A hCG Terhességi Gyors Tesztcsík (Vizelet), kényelmes diagnosztikum a humán coriogonadotropin (hCG) hormon vizeletből történő kvalitatív kimutatására, a terhesség korai felismerésére. A teszt két vonallal mutatja az eredményt. A tesztcsík a teszt zónában specifikus hCG antitest-színezék konjugátumot, a kontroll zónában kecske poliklonális antitestet és színezéket tartalmaz. A tesztcsíkot a vizeletmintába merítve, a vizelet a kapilláris hatásra felszívódik, és a teszt, illetve kontroll zónában színes vonalat mutat. A teszt zónában (T) megjelenő színes vonal pozitív, hiánya negatív eredményt jelez. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll zónában (C) a tesztcsík helyes működését mutató színes vonal jelenik meg, igazolva, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!