Menü
Ár:
1.440 Ft
1.000 Ft (787 Ft + ÁFA)
Menny.:flakon

Water Jel száraz kézfertőtlenítő, 120 ml

Ár:
1.440 Ft
1.000 Ft (787 Ft + ÁFA)
Menny.:flakon
Cikkszám: FER100-120
Kód: 6979
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 8,33 Ft/ml

Leírás és Paraméterek

A Hand Sanitizer a Water-Jel professzionális víz nélküli kézfertőtlenítője.
A fertőzések kockázatának csökkentésére az egyik legfontosabb és egyben legegyszerűbb intézkedést az alapos kézhigiénia jelenti. Az WHO adatai szerint a fertőző betegségek akár 80 százaléka is kézen át terjed. A légúti megbetegedések kockázatát a kézfertőtlenítés pl. 45 százalékkal csökkentheti. A rendszeres kézmosás ezért elengedhetetlen a személyi egészségügyi gondozás terén, és különösen minden egyes wc-használat után, az étel készítése előtt és után, valamint az állatokkal történő érintkezést követően.

Fokozottan kell ügyelnünk a tisztaságra egészségünk érdekében!

A kézmosás a fertőzés terjedésének megelőzésére az egyedüli legfontosabb eszköz! Azonban nem mindig áll rendelkezésünkre víz és szappan, de itt a Water-Jel kézfertőtlenítő!

Bármikor magunkkal vihetjük, így utazás közben, ahol nem tudunk kezet mosni (villamos, metró), a Water-Jel kézfertőtlenítő termékével megóvhatjuk magunk a baktériumok és szennyeződések kockázatától!

Egy gél, amely a baktériumok 99,9%-át elpusztítja. Ideális orvosoknak a rendelőbe, kórházakba. Antiszeptikus zselé E vitamin és Aloé Vera tartalommal, kézbarát még többszöri használat esetén is.
Praktikus kirándulás esetén, amikor nem tudunk kezet mosni, helyettesíti a szappannal történő kézmosást. Egy tasak tartalmát a kézbe nyomunk, és mintha kezet mosnánk, szétdörzsöljük. Máris lehet enni, nem ártalmas.

Megrendelhető VITANI Egészségügyi Kft

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!