Menü
Ár:
15.480 Ft (14.743 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Termék címkék: gyorsteszt, székletvér, tumormarker

Transzferrin + FOB kombinált tesztlap széklet mintából, 25 db

Ár:
15.480 Ft (14.743 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC611 TTFC-625 *
Kód: 9424
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 619,20 Ft/db

Leírás és Paraméterek

A Transferrin/FOB Kombinált Gyors Tesztlap (Széklet) gyors (nem invazív) immunkromatográfiás vizsgálat a humán eredetű hemoglobin és transferrin kvalitatív kimutatására emberi székletből, ami a bélvérzéssel járó gyomor és bélrendszeri mmebgetegedések diagnnózisában nyújt segítséget.

ÖSSZEFOGLALÁS

A vastagbélrák olyan vastagbélben vagy végbélben előforduló rákbetegség, amely faji és etnikai csoportba tartozástól függetlenül férfiakat és nőket egyaránt érint, leggyakrabban az 50 év feletti korosztály veszélyeztetett. Férfiak esetében a vastagbélrák a prosztata és a tüdőrák után a harmadik leggyakoribb daganatos megbetegedés. Nőknél, a vastagbélrák az emlő- és tüdődaganat után a harmadik leggyakoribb rákfajta. A székletben megjelenő okkult vér fontos jele azoknak a betegségeknek diagnosztikai értékelésében, ahol bármilyen etiológiájú gyomor-bélvérzés van jelen, ami nemcsak a vastagbélrákra jellemző. Az emberi hemoglobin jelenléte a székletben nem megfelelő szűrővizsgálatként gyomorrák (felső gasztrointesztinális traktus rendellenességi) szempontjából, mivel a felső emésztőrendszerből származó humán hemoglobin
lebomlik a bélrendszerben (az antigenitás elveszik). A székletben lévő transferrin kimutatása, amely stabilabb a székletben, mint a hemoglobin, alternatív módszert kínál a felső emésztőrendszer betegségének diagnosztizálására.

ELV

A Transferrin/FOB Combo Combo Gyors Tesztlap (Széklet) gyors is kvalitatív immunoassay az emberi hemoglobin és transferrin székletmintából történő kimutatásásra. A membrán tesztvonal régiója anti-hemoglobin antitesttel és anti-transferrin antitesttel van bevonva. A vizsgálat során a minta reagál az anti-hemoglobin ellenanyaggal és / vagy anti-transferrin ellenanyaggal bevont részecskékkel. Az elegy kapilláris elven  felfelé vándorol a membránon, majd reagál a membránon lévő anti-hemoglobin és / vagy anti-transferrin antitesttel, aminek eredményeként színes csík jelenik meg. A színes csík jelenléte a tesztvonal régiójában pozitív eredményt mutat, míg hiánya negatív eredményt jelent. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll zónában színes csík jelenik meg, igazolva a tesztlap helyes működését, a megfelelő mintamennyiséget és a minta felszívódását.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!