Menü
Ár:
35.340 Ft (33.657 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

Szintetikus Marijuana (K2) tesztcsík vizelet mintából, 50 ng/ml, 50 db

Ár:
35.340 Ft (33.657 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC343 DSM-101 *
Kód: 8378
Elérhetőség: Előrendelhető
Egységár: 706,80 Ft/db

Leírás és Paraméterek

A Szintetikus Marijuana (K2 50) Gyors tesztcsík (vizelet) egy kromatográfiai immunvizsgálat a Szintetikus Marijuána valamint a JWH-018 és JWH-03 lebontási termékeinek vizeletmintából történő kimutatására.

Ez a teszt egy előzetes, kvalitatív eredményt ad.  Az eredmény megerősítéséhez, más kémiai módszer elvégzése szükséges, a legelfogadottabb módszer erre a gázkromatográfiás spektrometria (GC/MS). Pozitív eredmény esetén a drogfüggőség megállapításához klinikai megfontolás és szakmai megítélés szükséges.

ÖSSZEFOGLALÁS

A Szintetikus Marijuana (vagy K2) a marijuanához hasonló növényi és kémiai vegyületekből álló pszichotikum.

A legismertebb neve a szernek a K2 és a Spice. Ezek a nevek az összes szintetikus Marijuana termék márkanevévé váltak.

A Szintetikus Marijuana akut pszichózist, korábban stabilizált pszichotikus betegség rosszabbodását okozhatja, valamint hajlamos egyénekben és a családban előforduló mentális betegség esetén krónikus (hosszú-távú) pszichotikus kórkép kialakulásához vezethet. A szintetikus Marijuana metabolitjainak emelkedett szintje a vizeletben fogyasztás után órákon belül megjelenik és 72 órán keresztül kimutatható (a szer mennyiségétől és a beadás módszerétől függően)

2011. március 1 óta 5 kannabioid, JWH-018, JWH-073, CP-47, JWH-200 és a cannabicyclo hexanol illegális az Egyesült Államokban, mivel eszek a szerek nagyon károsak és veszélyeztethetik a közbiztonságot.

A Szintetikus Marijuana Gyors tesztcsík (vizelet) egy gyors vizeletvizsgáló módszer, amit laboratóriumi berendezés nélkül is el lehet végezni.  A teszt antitesteket használ a Szintetikus Marijuana metabolitjainak emelkedett szintjének vizeletmintából történő szelektív kimutatására. A Szintetikus Marijuana Gyors tesztcsík (vizelet) pozitív eredményt mutat, amikor a Szintetikus Marijuana metabolitjainak szintje a vizeletben meghaladja az 50ng/ml koncentrációt.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!