Menü
Ár:
9.680 Ft (9.219 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

STREP-A tesztcsík és mintavevő torokváladék mintából, 25 db

Ár:
9.680 Ft (9.219 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC225 IST-501 *
Kód: 5686
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 387,20 Ft/db

Leírás és Paraméterek

A Strep A Gyors Tesztcsík (Torokváladék) immunkromatográfiás kvalitatív vizsgálat a Streptococcus A antigén kimutatására torokváladékból, amely segít a Streptococcus A fertőzés diagnosztizálásában.

ÖSSZEFOGLALÁS
A Streptococcus pyogenes nem mozgó Gram-pozitív coccus, amely antigén szerkezete alapján Lancefield besorolás szerint a Streptococcus A-csoporttal azonos. Számos súlyos fertőzés okozója, mint például torokgyulladás, légzőszervi fertőzések, impetigo, szívbelhártya-gyulladás, agyhártyagyulladás, gyermekágyi láz és ízületi gyulladás.Kezelés nélkül ezek a fertőzések olyan súlyos komplikációkhoz vezethetnek, mint reumás láz, gennyes mandulagyulladás. A hagyományos tenyésztési eljárással a Streptococcus A csoport izolálása és azonosítása 24-48 órát, esetleg hosszabb időt igényel. A Strep A Gyors Tesztcsík (Torokváladék) a Strep A antigén jelenlétének gyors meghatározására szolgál. A Strep-A Tesztcsík 5 perc alatt lehetővé teszi a Streptococcus A antigén kvalitatív kimutatását torokváladék mintából. A teszt Lancefield féle Streptococcus A csoport sejtjeire  specifikus antitestet használ a Streptococcus A antigén szelektív kimutatására közvetlenül a torokváladékból.

ELV
A Strep A Gyors Tesztcsík (Torokváladék) kvalitatív immunkromatográfiás módszer a Streptococcus A szénhidrát antigénjének a kimutatására torokváladék mintából. A Streptococcus A szénhidrát antigénjére specifikus antitest van rögzítve a teszt zónában, amely a vizsgálat folyamán a torokváladék minta extraktumával reagál. A keverék a membránon keresztül a teszt zóna felé halad, és színes csíkot képez a teszt zónában. A teszt zónában megjelenő színes csík pozitív eredményt, hiánya negatív eredményt jelent. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll zónában színes csík jelenik meg, igazolva a tesztlap helyes működését, a megfelelő mintamennyiséget és a minta felszívódását.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!