Menü
Ár:
4.700 Ft (4.477 Ft + ÁFA)
Menny.:dob
Termék címkék: gyorsteszt, termékenységi teszt

Sperma koncentráció tesztlap, 15 millio/ml, 2 db

Ár:
4.700 Ft (4.477 Ft + ÁFA)
Menny.:dob
Cikkszám: AC128 OSC-902 *
Kód: 10621
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 2.350,21 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Sperma Koncentráció Gyors Tesztlap (Ondó) egy gyors immunkromatográfiás in vitro eljárás a spermakoncentráció kvalitatív megítélésére emberi ondóból, a meddőség és/ vagy terhességtervezés segítésére, azzal, hogy a teszt segít megítélni, hogy megfelelő-e a spermakoncentráció a sikeres terhesség létrejöttéhez.

ELV

Ez a tesztlap üvegszálas, erősen nedvszívó, 0.5μm-nél kisebb pórusú tesztmembránt használ a sperma filtrálásához.  A spermiumok a membrán első rétégén fennakadnak és megfestődnek a sejtfestő oldattal.

Minél sötétebb szín alakul ki az A ablakban annál magasabb a Spermakoncentráció.  Amennyiben a színintenzitás az A ablakban halványabb, mint a B ablakban az azt jelenti, hogy a Spermakoncentráció alacsonyabb, mint 15 millió/ml. Ha a színintenzitás az A ablakban erősebb, mint a B ablakban az azt jelenti, hogy a Spermakoncentráció magasabb, mint 15 millió/ml. 15 millió/ml Spermakoncentráció a terhességhez szükséges minimális szint.

Ez a teszt az emberi ondó spermakoncetrációját mutatja ki, ami azt jelzi, hogy fogantatáshoz megfelelő mennyiségű Sperma kerül a női szervezetbe közösüléskor, feltéve, hogy a női partner ovulációs ciklusa is megfelelő. Alacsony spermakoncentráció esetén a fogantatás lehetősége csökken.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS 

A teszt kivitelezése előtt olvassa el figyelmesen a használati utasítást.

  1. Vegye ki a tesztlapot fóliacsomagolásból és helyezze tiszta, vízszintes felületre. A csomagolásban lévő pipetta segítségével cseppentsen 1 csepp elfolyósított ondót az A jelzésű tesztablakba.
  2. Miután az ondó felszívódott, cseppentsen 3 csepp kék Sejtfestő oldatot az A jelzésű tesztablakba. Hagyja állni 1-2 percig.
  3. Ezután adjon 2 csepp átlátszó Mosóoldatot az A jelzésű tesztablakba és hagyja 1-2 percig állni, majd azonnal olvassa le az eredményt.
  4. Értékelje és hasonlítsa össze az A jelzésű tesztablakban kialakult színt, a B jelzésű ablakban lévő referencia színnel. Minél sötétebb a szín az A jelzésű ablakban, annál magasabb a spermakoncentráció.  

NORMÁL

Az A tesztlyuk színe sötétebb vagy egyenlő, mint a referencia (B lyuk) színe. Ez azt jelenti, hogy a spermakoncentráció legalább 15 millió/ml vagy azzal egyenértékű.

A fogamzás valószínűsége ilyen spermakoncentráció mellett magas, amelyet más tényezők kedvezően befolyásolhatnak, mint pl. az ovuláció.

NEM MEGFELELŐ

Az A tesztlyuk színe világosabb, mint a referencia (B lyuk) színe. Ez azt jelenti, hogy a spermakoncentráció kevesebb, mint 15 millió/ml. Ezt oligospermiának nevezzük. A fogamzás valószínűsége kisebb ezen spermakoncentrációnál.

MEGJEGYZÉS: Amennyiben az A jelzésű ablakban nem jelenik meg szín, az azt jelenti, hogy a Spermakoncentráció kevesebb, mint 5 millió/ml vagy nulla. Ez az állapot a súlyos oligospermia, vagy azoospermia.  Amennyiben nem biztos abban, hogy a kivitelezés megfelelő volt, vagy az eredmény kétségeket okoz, ismételje meg a tesztet egy másik teszttel.  

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!