Menü
Ár:
24.580 Ft (23.410 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

RSV tesztlap, orrgarat/orraspirátum-kenet mintából, 20 db

Ár:
24.580 Ft (23.410 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC223 IRS-502 *
Kód: 6696
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 1.229,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Gyors tesztlap a Respiratory Syncytial Vírus Antigén kvalitatív kimutatására orrgarat-tampon kenet vagy orr-aspirátum mintából.

Szakember által végzett in vitro diagnosztikai használatra.

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS

Az RSV Gyors Tesztlap egy immunkromatográfiás eljárás a Respiratory Syncytial Vírus Antigén kvalitatív kimutatására orrgarat-tampon kenet vagy orr-váladék mintából. Ennek célja, a Respiratory Syncytial Vírus-fertőzés gyors differenciál diagnosztikája.

ÖSSZEFOGLALÁS

A tüdő és a légutak fertőzését okozó Respiratory Syncytial Vírus (RSV), a kisgyermekek légúti megbetegedéseinek fő kórokozója. Felnőtteknél az RSV fertőzés közönséges megfázás tüneteit mutatja, mint például az orrdugulás vagy orrfolyás, a torokfájás, enyhe fejfájás, köhögés, láz és általános gyengeség. Koraszülötteknél, valamint kisgyerekeknél az RSV-fertőzés megtámadhatja a tüdőt, a szívet vagy az immunrendszert, így súlyosabb betegségekhez is vezethet. Az RSV cseppfertőzéssel terjedő (köhögéssel vagy tüsszentéskor vírust tartalmazó nyálcseppekkel), nagyon fertőző kórokozó. Az RSV különböző felületeken megmarad (például munkalapokon vagy kilincseken), valamint kezeken és ruházaton. így a szennyezett felület érintésével is könnyen elterjedhet. Iskolákban, óvodákban és más gyermekgondozási intézményekben az RSV gyorsan terjedhet.

ELV:

A teszt alapja a RSV nukleoproteinjeire specifikus antitesttel bevont teszt zóna kialakítása.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!