Menü
Ár:
18.490 Ft (17.610 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Termék címkék: gyorsteszt, kardiológia, NT-proBNP

NT-proBNP tesztlap vér, szérum vagy plazma mintából, 0.45 ng/ml, 10 db

Ár:
18.490 Ft (17.610 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC511 CBN-402 *
Kód: 10531
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 1.849,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Az NT-proBNP Gyors Tesztlap (Teljes vér/Szérum/Plazma) egy immunkromatográfiás eljárás humán NT-proBNP kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból, vagy plazmából, ami elősegíti a szívelégtelenség diagnosztizálását.

ÖSSZEFOGLALÁS

Az agyi natriuretic peptide (NT-proBNP) prohormonjának N-terminalisa egy 76 aminosavból álló inaktív fehérje, ami a proBNP-ből hasad le, felszabadítva az agy natriuretic peptidjét. A BNP és a NT-proBNP vérszintjét a heveny pangásos szívelégtelenség szűrésére, diagnosztizálására alkalmazható. Hasznos lehet a szívelégtelenség prognózisának megítélésében is, mivel mindkét marker megemelkedik súlyosabb kimenetelű esetekben. A BNP és a NT-proBNP plazmaszintje általában megemelkedik szimptómás, illetve szimptóma nélküli bal kamrai elégtelenség, valamint koronária betegség, és szívizom ischemia esetén. Az NT-proBNP Gyors Tesztlap (Teljes vér/Szérum/Plazma) egy egyszerű vizsgálat, ami kvalitatívan kimutatja NT-proBNP jelenlétét az anti-NT-proBNP antitestekkel borított részecskékkel és megkötő reagenssel a teljes vér, szérum vagy plazma mintából. A teszt érzékenysége is 0.45ng/ml.

ELV

A NT-proBNP Gyors Tesztlap (Teljes vér/Szérum/Plazma) egy membrán alapú immunkromatográfiás vizsgálat a teljes vér, szérum, vagy plazma NT-proBNP tartalmának kvalitatív kimutatására. A membrán teszt (T) zónája specifikus antitest-komplexeket tartalmaz. A vizsgálat során a teljes vér, szérum, vagy plazma minta reagál a specifikus antitestekkel borított részecskékkel. A kapilláris hatásra felszívódó keverék kromatografálódik, és a specifikus komplex reagensekkel színes csíkokat képeznek. A tesztlap specifikus teszt (T) zónájában megjelenő színes csík pozitív eredményt, hiánya negatív eredményt jelent. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll (C) zónában tesztlap helyes működését mutató színes csík jelenik meg, igazolva, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.

Készlet tartalmazza:

  • Tesztlap
  • Pipetta
  • Puffer oldat
  • Használati utasítás

Készlet nem tartalmazza:

  • Mintavevő tartály
  • Centrifuga
  • Stopper

Ujjbegyből történő vérvételhez:

  • Lándzsa
  • Heparinos kapilláris, cseppentő gumi
Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!