Menü
Ár:
10.640 Ft (10.133 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Termék címkék: gyorsteszt, kardiológia, myoglobin

Myoglobin tesztlap vér, szérum vagy plazma mintából, 50 ng/ml, 25 db

Ár:
10.640 Ft (10.133 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC510 CMY-402 *
Kód: 10528
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 425,60 Ft/db

Leírás és Paraméterek

A Myoglobin Gyors Tesztlap (Teljes vér/Szérum/Plazma) egy gyors immunkromatográfiás eljárás a humán Myoglobin kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból vagy plazmából, ami elősegíti a szívinfarktus diagnosztizálását.

ÖSSZEFOGLALÁS

A Myoglobin (MYO) egy 17,8 kDa molekulatömegű hemoprotein, amely a váz- és szívizomban található. Az izomzat fehérjének 2 százalékát teszi ki, és az izomsejtek oxigén transzportjáért felelős.  Az izomsejtek sérülésekor a felszabaduló Myoglobin viszonylag kis mérete miatt gyorsan a vérbe kerül. Az infarktussal járó szívizom sérüléskor a Myoglobin  az egyik első vérből kimutatható biomarker, aminek a szintje megemelkedik. Az infarktust követően 2-4 óra múlva a Myoglobin szint az alapértékhez képest mérhetően növekszik, maximális értékét 9-12 óra múlva éri el, és 24-36 óra múlva tér vissza az alapértékre 2, 3. Több esetleírás demonstrálja, hogy a Myoglobin szint mérése, mint diagnosztikai eszköz, 100% pontossággal mutatta meg a szívinfarktus hiányát amennyiben a vizsgálatot a tünetek kialakulása után a megfelelő időpontban végzik el.

A Myoglobin Gyors Tesztlap (Teljes vér/Szérum/Plazma) a kombinált anti-Myoglobin antitestekkel borított részecskék és a reagensek komplex reakcióját alkalmazza a Myoglobin kvalitatív Troponin I kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból, vagy plazmából. A legkisebb kimutatható koncentráció 50 ng/ml.

ELV

A Myoglobin Gyors Tesztlap (Teljes vér/Szérum/Plazma) egylépéses, membrán alapú immunkromatográfiás vizsgálat a teljes vér, szérum, vagy plazma Myoglobin tartalmának kvalitatív kimutatására. A membrán specifikus antitest-komplexeket tartalmaz a teszt (T) zónában. A vizsgálat során a teljes vér, szérum, vagy plazma minta reagál a specifikus antitestekkel borított részecskékkel. A kapilláris hatásra felszívódó keverék kromatografálódik, és a specifikus komplex reagensekkel színes csíkot képeznek. A teszt (T) zónában megjelenő színes csík pozitív eredményt, hiányuk negatív eredményt jelent. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll (C) zónában a tesztlap helyes működését mutató színes csík jelenik meg, igazolva, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS 

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!