Menü
Ár:
208 Ft
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 5!
Termék címkék: drogteszt, gyorsteszt, morfin teszt

Morfin (MOP) tesztcsík, 300 ng/ml, 1 db

Ár:
208 Ft
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 5!
Cikkszám: AC335 DMO-101-D1x300
Kód: 5071
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 208,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Lejárati idő: 2021.07.31. Kipróbálási mintaként használható

A Morfin (MOP) Gyors tesztcsík gyors síkáramlású immunkémiai teszt a Morfin vizeletből történő kimutatására 300 ng/ml koncentráció felett (cut-off szint). A teszt kimutat más rokon vegyületet is, ezért kérjük, nézze át a Használati Utasítás Analitikai Specificitás táblázatot.

Ez a vizsgálat csak előzetes analitikai eredményt ad. Az analitikai eredmény megerősítésére más, specifikus kémiai módszert kell használni. Gázkromatográfia/Tömegspektrometria (GC/MS) az elfogadott megerősítő módszer. Klinikai eredmények figyelembevétele és szakmai megítélése szükséges minden drogfogyasztási vizsgálatnál, különösen, ha az előzetes pozitív eredményt használjuk.

ÖSSZEFOGLALÁS

Az opiod fájdalomcsillapítók nagy csoportjába tartoznak azok a szerek, amelyeket a központi idegrendszer (CNS) depresszálásával fejti ki fájdalomcsillapító hatását. Nagy dózisú morfin emelkedett toleranciaszintet, fiziológiás dependenciát okoz, ami a szerrel való visszaéléshez vezethet. A morfin, ami a codein és a heroin metabolikus lebomlási terméke is, metabolikus átalakulás nélkül ürül ki a szervezetből.

A Morfin (MOP) Gyors Tesztcsík a morfin gyors kvalitatív kimutatására vizeletből, készülék nélkül.

A monoklonális antitestekkel borított tesztcsík szelektíven mutatja ki a vizeletben lévő emelkedett Morfin szintet. A Morfin (MOP) Gyors Tesztcsík pozitív eredményt mutat, ha a Morfin koncentrációja a vizeletben eléri 300ng/ml szintet, ami Substance Abuse and Mental Health Services Administration (SAMHSA, USA) javaslata szering világszerte elfogadott teszt érzékenységi szint.

ELV

A Morfin (MOP) Gyors Tesztcsík egy immunkromatográfiás vizsgálat, ahol a vizeletmintában jelenlevő drog és a drog konjugátum kompetitív kötődés elven „versenyez” az antitest kötődési helyeiért. A vizsgálat során a vizeletminta kapilláris elven szívódik fel. Amennyiben a morfin koncentrációja a vizeletben az érzékenységi határ (300ng/ml) alatti, akkor nem a morfin, hanem a rögzített morfin-fehérje konjugátum telíti az antitestek kötődési helyeit, amit a tesztcsík teszt (T) zónájában megjelenő színes csíkot jelez. A színes sáv nem jelenik meg, ha a morfin koncentrációja az érzékenységi koncentráció értéket (300ng/ml) meghaladja, mivel anti-morfin antitest összes kötőhelye morfinnal telítődik.

Drog-pozitív vizeletminta esetén nem jelenik meg színes sáv a tesztcsík teszt (T) zónájában, míg a drog negatív, vagy a kimutatási érzékenység koncentrációnál kisebb morfin koncentrációjú vizeletminta esetén színes sáv jelenik meg a teszt zónában. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll (C) zónában mindig megjelenik a színes sáv, igazolva, hogy a minta mennyisége és a felszívódás megfelelő volt.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!