Menü
Ár:
9.080 Ft (8.648 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Termék címkék: gyorsteszt, LH, ovuláció teszt

LH ovulációs tesztcsík, vizelet, 35 mIU/ml, 50 db

Ár:
9.080 Ft (8.648 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC117 FLH-101 *
Kód: 9426
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 181,60 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Az LH Ovulációs Gyors Tesztcsík (Vizelet) gyors immunkromatográfiás vizsgálat a vizelet luteinizáló hormon (LH) szintjének kvalitatív kimutatására, segítve az ovuláció meghatározását.

ÖSSZEFOGLALÁS

A petefészekből érett petesejt szabadul ki az ovuláció esetén. A petesejt a petevezetékben halad és kész a megtermékenyülésre. A terhességhez a kiszabadult petesejtnek 24 órán belül spermiummal meg kell termékenyülnie. Az ovulációt közvetlenül megelőzően a szervezet nagy mennyiségű luteinizáló hormont (LH) termel, amely kiváltja egy érett petesejt kibocsájtását a petefészekből. Ez LH csúcsként ismeretes és szokásosan menstruációs ciklus közepén jelentkezik.

Az LH Ovulációs Gyors Tesztcsík (Vizelet) teljes rendszer az ovuláció idejének és a termékenység csúcsának az előrejelzésére. Ebben a termékenységi időszakban jön létre a legtöbb terhesség.

Az LH Ovulációs Gyors Tesztcsík (Vizelet) kimutatja az LH csúcsot a vizeletből, amely jelzi, hogy az ovuláció a következő 24-36 órában várhatóan bekövetkezik. Az emelkedett LH szint szelektív kimutatására a teszt monoklonális LH antitestek kombinációjának módszerét alkalmazza.

Fontos: Az LH csúcs és az ovuláció egy-egy ciklusban el is maradhat.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!