Menü
Ár:
27.100 Ft (25.810 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

H1N1 Antigén tesztlap, 20 db

Ár:
27.100 Ft (25.810 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC238 IFA-502 *
Kód: 10853
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 1.355,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Gyors kromatográfiai immunvizsgálat az emberi orrgaratban jelen lévő Influenza-A (H1N1) vírus antigén kvalitatív kimutatására.

Csak professzionális in vitro diagnosztikai használatra

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS

Az H1N1 Antigén Gyors Tesztlap (kenet) egy kromatográfiai immunvizsgálat az emberi orrgaratban, illetve a torokban jelen lévő H1N1 vírus antigének kvalitatív kimutatására.

Az eredmények az Influenza-A (H1N1) antigén kimutatására vonatkoznak. Az antigén a felső légutakból a fertőzés korai fázisában általában kimutatható. A pozitív eredmények nem zárják ki a bakteriális illetve más vírusokkal történő felülfertőzöttséget. A vírus kimutatása nem bizonyítja, hogy a tünetek hátterében a kimutatott kórokozó áll.  A negatív eredmény nem zárja ki az Influenza-A (H1N1) fertőzést, de nem használható önmagában a kezelésre való döntéshez.

Az H1N1 Antigén Gyorstesztet kizárólag képzett klinikai laboratóriumi személyzet használja.

ÖSSZEFOGLALÁS

A közönségesen influenza  néven ismert betegség a légzőrendszert erősen fertőző, akut vírusfertőzés. Ez a fertőző betegség, a köhögéssel és tüsszentéssel a levegőbe kerülő élő vírust tartalmazó aeroszolos cseppekkel könnyen terjed. Influenza járvány minden évben, az őszi és a téli hónapokban elő fordul.  Az A-típusú vírusok könnyen mutálódnak, ezzel új vírus altípusok jönnek létre, amelyek világméretű járványhoz vezethetnek. A különböző influenzavírus szerotípusok közül az H1N1 a legveszélyesebb patogén, mivel ez a vírus nagyon fertőző és magas halálozási aránnyal járó járványokat okoz. A 2009-es, valamint a 1918-ban kirobbant világjárvány kórokozója az H1N1 vírus volt.

ELV

A H1N1 nukleoproteinjeinek orrgaratból, vagy torokból vett kenet mintából történő kvalitatív kimutatására szolgál. A teszt zóna Influenza-A (H1N1) nukleoprotein specifikus antitesttel van bevonva.Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő