Menü
Ár:
222 Ft
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!
Maximálisan rendelhető mennyiség: 6!
Termék címkék: diazepam, drogteszt, gyorsteszt

Diazepam (DIA) tesztcsík, 300 ng/ml, 1 db

Ár:
222 Ft
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!
Maximálisan rendelhető mennyiség: 6!
Cikkszám: AC321 DDI-101-D 1x
Kód: 10687
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 221,80 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Lejárati idő: 2021.11.30. Kipróbálási vagy bemutató mintaként használható.

Csak orvosi és egyéb professzionális célra használható in vitro diagnosztikum.

Gyors teszt a Benzodiazepinek humán vizeletből való kimutatására.

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS

A Diazepam (DIA300) Gyors Tesztcsík (Vizelet) egy síkáramlású immunkémiai teszt a Diazepam vizeletből történő kimutatására 300ng/ml koncentráció felett (cut-off szint). A teszt kimutat más rokon vegyületet is, ezért kérjük, nézze át a Használati Utasítás Analitikai Specificitás táblázatot.

Ez a vizsgálat csak előzetes analitikai eredményt ad. Az analitikai eredmény megerősítésére más, specifikus kémiai módszert kell használni. Gázkromatográfia/Tömegspektrometria (GC/MS) az elfogadott megerősítő módszer. Klinikai eredmények figyelembevétele és szakmai megítélése szükséges minden drogfogyasztási vizsgálatnál, különösen, ha az előzetes pozitív eredményt használjuk.

ÖSSZEFOGLALÁS

Benzodiazepineket nyugtatóként műtéti és egyéb orvosi beavatkozások során, valamint epilepsziás rohamok és alkohol elvonási szindróma kezelésére is használják.  Hatásukat a gamma-aminobutiril-sav (GABA) receptorokon keresztül fejtik ki. Napjainkban a benzodiazepineket előnyben részesítik a barbiturátokkal szemben az idegesség és az álmatlanság kezelésében a kedvezőbb hatékonyság és mellékhatások miatt. A Benzodiazepineket szintén használják, mint szedatívumokat sebészi és orvosi beavatkozás előtt némely műtétnél és orvosi eljárásoknál és rendellenes roham, alkohol elvonókúra kezelésében.

Függőség kialakulásának veszélye megnő, ha a benzodizepin készítményt gyakran (naponta), hónapokon keresztül, magas dózisban szedi a beteg. A szer hirtelen abbahagyása alvászavarokat, gyomor-bélrendszeri zavarokat, általános rossz közérzetet, csökkent étvágyat, izzadást, remegést, gyengeséget, idegességet és percepciós zavarokat okoz.

A benzodiazepineknek nagyon csekély része ürül ki a vizelettel változatlan formában, (kevesebb, mint 1%), nagyobbik része konjugált formában távozik a szervezetből. A benzodiazepineket 3-7 napig lehet kimutatni a vizeletben.

A Diazepam (DIA300) Gyors Tesztcsík (Vizelet) a Benzodiazepin gyors kvalitatív kimutatására vizeletből, műszer nélkül. A monoklonális antitestekkel borított tesztcsík szelektíven mutatja ki a vizeletben lévő emelkedett Benzodiazepin szintet. Diazepam (DIA300) Gyors Tesztcsík pozitív eredményt mutat, ha a Benzodiazepin koncentrációja a vizeletben eléri a „cut-off” szintet.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!