Menü
Ár:
7.740 Ft (7.371 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

Dengue IgG/IgM és NS1 kombinált tesztlap, 10 db

Ár:
7.740 Ft (7.371 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC207 IDEC-425 *
Kód: 8982
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 774,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Gyors tesztlap a Dengue vírus ellen kialakult IgG és IgM antitestek, NS1 antigén kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból vagy plazmából,

Csak szakember által végzett in vitro diagnosztikai használatra.

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS

A Dengue IgG/IgM és NS1 Kombinált Gyors Tesztlap (Teljes Vér/Szérum/Plazma) egy immunkromatográfiás immunoeljárás, a Dengue vírus ellen kialakult IgG és IgM antitestek, NS1 antigén kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból vagy plazmából, azért, hogy elősegítse a Dengue vírus fertőzés diagnosztizálását.

ÖSSZEFOGLALÁS

Dengue, egy flavivírus, amelyet az Aedes aegypti és az Aedes albopictus szúnyogok terjesztenek. Széles körben elterjedt a világ trópusi és szubtrópusi területein, és évente akár 100 millió fertőzést is okozhat. A klasszikus Dengue-fertőzést hirtelen fellépő láz, erős fejfájás, izomfájdalom, ízületi fájdalom és bőrkiütés jellemzi.

Az elsődleges Dengue-fertőzés következtében az IgM antitest szint a láz fellépése után 3-5 napon belül válik kimutathatóvá, és az IgM szint általában 30-90 napig fennmarad. Az endémiás régiókban a legtöbb Dengue fertőzött beteg másodlagos fertőzésben is szenved, ami az IgM-válasz előtt vagy azzal egyidejűleg magas szintű specifikus IgG antitesteket eredményez. Ezért a specifikus anti-Dengue IgM és IgG antitestek segíthetnek az elsődleges és másodlagos fertőzések megkülönböztetésében is.

Az NS1 egyike annak a 7 nem strukturális Dengue-vírus fehérjének, amelyek valószínűsíthetően részt vesznek a vírus replikációjában. Az NS1 éretlen formájában monomerként létezik, ami az endoplazmatikus retikulumban gyorsan átalakul és stabil dimert képez. Kis mennyiségű NS1 az intracelluláris organellumokhoz kapcsolódva marad, ahol feltételezhető, hogy résztvesz a vírus replikációjában. Az NS1 többi része vagy a plazmamembránhoz kapcsolódik, vagy oldható hexadimerként szekretálódik. Az NS1 elengedhetetlen a vírus életképességéhez, bár pontos biológiai funkciója nem ismert. A vírusfertőzésben az NS1-re válaszul termelődő antitestek keresztreakcióba léphetnek a hámsejteken és a vérlemezkéken lévő sejtfelszíni antigénekkel, és ez szerepet játszik a Dengue Hemorrhágiás (vérzéses) láz kialakulásában.

A Dengue IgG/IgM és NS1 Kombinált Gyors Tesztlap (Teljes Vér/Szérum/Plazma) egy gyorsteszt, amely Dengue-antigénnel bevont színes részecskék kombinációját használja a Dengue IgG és IgM antitestek kimutatására emberi teljes vér, szérum vagy plazma mintából.

A Dengue NS1 Gyors Tesztlap (Teljes Vér/Szérum/Plazma) egy gyorsteszt, amely Dengue antitestekkel bevont színes részecskék kombinációját használja a Dengue NS1 antigén kimutatására emberi teljes vér, szérum vagy plazma mintából.
Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!