Menü

Buprenorfin (BUP) tesztcsík, 10ng/ml, 50x

Ár:
8.510 Ft (8.105 Ft + ÁFA)
Cikkszám: AC315-DBU-101 *
Kód: 10535
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

A Buprenorfin (BUP) Gyors Tesztcsík, gyors kromatográfiás immunkémiai teszt a Buprenorfinok vizeletből történő kimutatására 10 ng/ml koncentráció felett (cut-off szint). A teszt kimutat más hasonló vegyületet is, ezért kérjük, nézze át a Használati Utasítás Analitikai Specificitás táblázatot.

Ez a vizsgálat csak előzetes analitikai eredményt ad. Az analitikai eredmény megerősítésére más, specifikus kémiai módszert kell használni. Gázkromatográfia/Tömegspektrometria (GC/MS) az elfogadott megerősítő módszer. Klinikai eredmények figyelembevétele és szakmai megítélése szükséges minden drogfogyasztási vizsgálatnál, különösen, ha az előzetes pozitív eredményt használjuk.

Buprenorfin egy erős fájdalomcsillapító, amit gyakran használnak opioid függőség kezelésében is. Különböző márkanevek alatt van forgalomban, mint például Subutex™, Buprenex™, Temgesic™ és Suboxone™, melyek a Buprenorphine HCl-ot egyedül, vagy kombinációban tartalmazza, mint Naloxone HCl. Terápiásan opioid függőségben szenvedő betegnél fájdalomcsillapításra indikált.  Buprenorfint használják, mint helyettesítő szert az opiát, elsősorban heroin függők kezelésére, mivel a szer nagyon hasonló, vagy azonos tulajdonságú, ahhoz, amihez a beteg függővé vált. Helyettesítő terápiás szerként a Buprenorphine hatékonysága a Methadonéval megegyező, viszont bizonyítottan kevésbé okoz függőséget.

A Buprenorfin és a norbuprenorfin koncentrációja a vizeletben kisebb, mint 1 ng/ml terápiás kezelés alatt, de függőség kialakulásánál ez emelkedhet 20 ng/ml koncentrációra. A plazma fél életideje 2-4 óra, míg az egyszeri dózisban adott drog teljes eliminációja hosszú idő, 6 nap. A nem metabolizálódott drog kimutatható a teszt ablakban 5 napig.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!