Menü
Ár:
22.260 Ft (21.200 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

AB-Pinaca (ABP) Gyors tesztlap vizelet mintából, 10 ng/ml, 25 db

Ár:
22.260 Ft (21.200 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC348 DABP-102 *
Kód: 10941
Elérhetőség: Előrendelhető
Egységár: 890,40 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Gyorsteszt az AB- PINACA kvalitatív kimutatására emberi vizeletből

Szakember által végzett in vitro használatra.

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS

Az ABP Gyorsteszt (vizelet) egy immunkromatográfás módszer az AB-PINACA kimutatására emberi vizeletből 10 ng/ml kimutathatósági határ koncentráció (cut-off) felett. Ez a vizsgálat kvalitatív, előzetes analitikai vizsgálati eredményt ad. A módszer pontosságának ellenőrzésére alternatív módszer alkalmazható. . Gázkromatográfia/ tömegspektrometria (GC/MS) vagy folyadék kromatográfia/ tömegspektrometria (LC/MS) az elfogadott megerősítő módszer. Klinikai megfontolás és szakmai megítélés szükséges a kábítószerrel való visszaélés megállapitásánál, különösen, ha előzetes pozitív eredmény is rendelkezésre áll.

ÖSSZEFOGLALÁS

Az AB-PINACA, egy szintetikus kannabisz-termékek egy komponense, amit először 2012-ben Japánban azonosítottak. Eredetileg a Pfizer gyógyszergyár fejlesztette ki fájdalomcsillapító gyógyszerként 2009-ben. Az AB-PINACA hatékony agonistaként hat a CB1-rereceptorra (Ki=2,87nM, EC50=1,2nM) és a CB2 receptorra (Ki=0,88nM, EC50=2,5nM), és patkánydiszkriminációs vizsgálatokban teljes mértékben helyettesítette a Δ9-THC-t, aminél 1,5-szőr erősebb.

Szűrővizsgálatoknál az ABP Gyorsteszt (vizelet) műszer használata nélkül alkalmazható vizelet vizsgálatára. A teszt monoklonális antitestet alkalmaz az AB-PINACA megemelkedett szintjének vizeletből történő szelektív kimutatására. Az ABP Gyorsteszt (vizelet) pozitív eredményt mutat, ha az AB-PINACA a vizeletben meghaladja a 10 ng/ml-t.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!