Menü
Ár:
970 Ft
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Menny.:csomag
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Termék címkék: drogteszt, gyorsteszt, zolpidem teszt

Zolpidem (ZOL50) tesztcsík vizelet mintából, 50 ng/ml, 2 db

Ár:
970 Ft
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Menny.:csomag
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Cikkszám: AC347 DZO-101-D 2x
Kód: 10696
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 970,31 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Lejárt termék, kipróbálási és bemutató mintaként használható.

Gyors tesztcsík a Zolpidem kvalitatív kimutatására emberi vizeletmintából.

Csak professzionális célra használható in vitro diagnosztikum.  Csak szakember által végzett in vitro diagnosztikai használatra.

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS

A Zolpidem (ZOL) Gyors Tesztcsík egy kromatográfiai immunvizsgálat a Zolpidem 50ng/ml feletti koncentrációjának vizeletmintából történő kimutatására. A teszt más, az Analitikai specifikusság táblázatban szereplő vegyületet is kimutathat.

Ez a teszt egy előzetes, kvalitatív analitikai eredményt ad.  Az eredmény megerősítéséhez, más kémiai módszer elvégzése szükséges., amire A legelfogadottabb módszer a gázkromatográfiás spektrometria (GC/MS). Pozitív eredmény esetén a drogfüggőség megállapításához klinikai megfontolás és szakmai megítélés szükséges.

ÖSSZEFOGLALÁS

A Zolpidem (márkanevek Ambien, Ambien CR, Intermezzo, Stilnox, Stilnoct, Sublinox, Hypnogen, Zonadin, Sanval és Zolsana) egy vényköteles gyógyszer, amelyet álmatlanság és bizonyos agyi rendellenességek kezelésére használnak. Ez egy rövid hatású, nem Benzodiazepin típusú, az imidazopiridinek osztályába tartozó hipnotikum, amely potenciorozza a GABA-t, azáltal, hogy gátolja a neurotranszmiterek kötődését a GABA receptorokhoz azokon a helyeken, ahová benzodiazepinek is kötődnek. Gyorsan hat, általában 15 percen belül, és rövid a hatástartama, két-három óra felezési ideje. A Zolpidem kimutatható vérből vagy plazmából, hogy megerősítse a mérgezés diagnózisát a kórházban lévő betegeknél, bizonyítékul szolgáljon a sérült járművezető letartóztatásához. vagy segítséget nyújtson a haláleset orvosi-jogi kivizsgálásához. A Zolpidem vér- vagy plazmakoncentrációja általában 30-300μg/l tartományba esik a gyógyszert terápiásan szedő személyeknél, 100-700μg/l a vezetési zavar miatt letartóztatottaknál, és 1000-7000μg/l az akut túladagolás áldozatainál. Az analitikai technikák általában gáz- vagy folyadékkromatográfiát foglalnak magukban. A ZOL Gyors Tesztcsík egy screening teszt, használata nem igényel műszert.   A teszt monoklonális antitesteket használ a vizeletben a Zolpidem emelkedett szintjének szelektív kimutatására. A ZOL Gyors Test Tesztcsík pozitív eredményt ad, ha a Zolpidem vizeletben eléri az 50ng/ml-t.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!