Menü
Ár:
12.940 Ft (12.324 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

VTM nem inaktív, mintavevő nélkül, 3 ml, 50 db

Ár:
12.940 Ft (12.324 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC909 VTM-001-3mn *
Kód: 10901
Elérhetőség: Előrendelhető
Egységár: 258,80 Ft/db

Leírás és Paraméterek

A Vírus Transzport Táptalaj vírus, chlamydia, mycoplazma és ureaplazma minták gyűjtésére és laboratóriumba történő szállítására szolgál.

Csak professzionális in vitro diagnosztikai felhasználásra.

ÖSSZEFOGLALÁS

A megfelelő mintavétel, illetve a levett minta szállítása nagyon fontos a vírus, chlamydia, mycoplazma és ureaplazma által okozott fertőző betegedések labordiagnosztikájában. 

A Vírus Transzport Táptalaj a klinikai gyakorlatban a vírus, chlamydia, mycoplazma és ureaplazma minta levételére és szállítására szolgál. A termék egy lecsavarható kupakkal ellátott és univerzális transzport táptalajjal töltött műanyag, önmagában megálló cső.

Vírus Transzport Táptalaj szobahőmérsékleten stabil és a neutrális pH fenntartását szolgáló puffert, antimikrobiális ágenst, fehérje forrást és krioprotektánst tartalmaz a fertőző organizmusok kivédésére, és a hosszú ideig fagyasztott tárolás érdekében.

ELV

A Vírus Transzport Táptalaj Hanks sóoldatból készül, valamint a mikrobiális fertőzés ellen antibiotikumot, és a pH szabályozására puffert tartalmaz.

A fenol-vörös pH indikátorként szolgál. A minták tartósítására, illetve a hosszabb tárolás elősegítésére a táptalaj krioprotektort is tartalmaz.

ÖSSZETEVŐK

Vírus Transzport Táptalaj Hanks Balanced sóoldatot, szarvasmarha magzat szérumot, antibiotikumot, antifungális szert, aminosavat, HEPES puffert és krioprotektort tartalmaz.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!