Menü
Ár:
2.370 Ft
1.155 Ft (1.100 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

Vizelet tesztcsík, 5 paraméteres (Glu, Pr, pH, Ket, Vér) 100 db

Ár:
2.370 Ft
1.155 Ft (1.100 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC805 U031-05C-D
Kód: 7167
Elérhetőség: Elfogyott
Egységár: 11,55 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Lejárati idő: 2023.04.30. Ellenőrzött, meghosszabbítva: 2024.10.31.

A 5 paraméteres vizeletvizsgálati tesztcsík egy in vitro fél-kvantitatív  diagnosztikai eljárás az általános egészségi állapot ellenőrzésére, a cukorbetegség kimutatására.

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS
A Vizelet Reagens Tesztcsík (Vizelet) különböző reagenseket tartalmazó tesztzónákat tartalmazó műanyag csík. A teszt a következő analitok kvalitatív és fél kvantitatív kimutatására szolgál vizeletből: Glükóz, Keton, Vér, pH, Fehérje. A Vizelet Reagens Tesztcsík (vizelet) egyszer használatos és betegközeli (point-of-care) ellátásban illetve központit laboratóriumban használhatók. A tesztcsík a dobozon feltüntetett specifikus analit(ok) kimutatására szolgál. Az eredmények leolvasásához hasonlítsa össze a tesztcsíkon kialakult színt a dobozon feltüntetett színskála megfelelő analitjának a színével.

ÖSSZEFOGLALÁS
Betegség vagy a szervezet működési zavara alatt a vizelet számos változáson megy keresztül még mielőtt a vér összetétele jelentős mértékben változna. A vizeletvizsgálat hasznos indikátora az egészségnek illetve a betegségnek, ezért a rutinszerű egészségügyi szűrés része. A Vizelet Reagens Tesztcsík (vizelet) felhasználhatók az egészségi állapot általános vizsgálatára és segítenek a veseműködést, endokrin rendellenességeket és a húgyúti rendellenességeket befolyásoló anyagcsere- vagy szisztémás betegségek diagnosztizálásában és monitorozásában.

KIÉRTÉKELÉS - ÉRTÉKELÉS

Kizárólagos importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!