Menü

Terhességi tesztcsík, vizelet. 10mIU/ml, 100x

Ár:
5.030 Ft (4.790 Ft + ÁFA)
Cikkszám: AC105-FHC-U101 100x
Kód: 9026
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

A hCG Terhességi Gyors Tesztcsík gyors, kényelmes diagnosztikum a humán coriogonadotropin (hCG) hormon vizeletből történő kvalitatív kimutatására, a terhesség korai felismerésére.

A humán coriogonadotropin egy glukoprotein hormon, amelyet a fejlődő placenta termel, röviddel a megtermékenyülés után. Normál terhességnél, a hCG hormon 7-10 nappal a fogamzás után kimutatható  a vizeletből. A hCG hormon szint folyamatosan és gyorsan nő, az első elmaradt menstruációig a 100 mIU/ml értékre emelkedhet, majd a csúcsot a terhesség 10-12. hetében éri el 100000-200000 mIU/ml a maximális értékkel. A hCG hormon korai megjelenése a vérben és a vizeletben közvetlen a fogamzás után, lehetőséget nyújt a terhesség korai megállapítására.

A hCG Ultra Terhességi Gyors Tesztcsík a vizeletben jelenlevő hCG hormon kvalitatív kimutatására 10 mIU/ml érzékenységgel. A tesztcsík monoklonális és poliklonális antitestek kombinációjával szelektíven jelzi a növekvő hCG szintet a vizeletben. A tesztcsík nem mutat keresztreakciót a szerkezetileg hasonló glukoprotein hormonokkal, mint hFSH, hLH és hTSH, magas fiziológiás koncentrációk esetén sem.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!