Menü
Ár:
23.760 Ft (22.629 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

Strep-B tesztcsík kenet mintából, 25 db

Ár:
23.760 Ft (22.629 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC226 ISB-501 *
Kód: 7246
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 950,40 Ft/db

Leírás és Paraméterek

 

Gyors, tesztlap a Streptococcus B antigén kvalitatív kimutatására terhes női hüvelyből, végbélből, illetve újszülöttből vett kenet mintából.

Csak szakember által végzett in vitro diagnosztikai használatra

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS

A Strep-B Gyors Tesztcsík (kenet) egy gyors, vizuális, immunkromatográfiás vizsgálat a Group B Streptococcus (GBS) antigén kvalitatív kimutatására terhes női hüvelyből, végbélből, illetve újszülöttből vett kenet mintából. Ez a teszt a Strep B fertőzés diagnózis céljából használható.

ÖSSZEFOGLALÁS

Az újszülötteknél kialakuló életveszélyes fertőzések leggyakoribb oka a B csoportos Streptococci (GBS) vagy Streptococcus agalactiae. A terhes nők 5–30%-ban kolonizálódik a GBS. Több újabb tanulmány kimutatta, hogy a GBS-al kolonizált nők intrapartum kezelése jelentősen csökkenti a GBS-okozta szepszis előfordulását. A US Center for Disease Control (CDC) javasolja a terhesség 35. és 37. hete közötti B csoportos streptococcus rutin vizsgálatát. Egy CDC tanulmány kimutatta, hogy a klinikai kockázati tényezőkkel rendelkező terhes nők esetében a rutin vizsgálatok 50%-al hatékonyabbak, mint az antibiotikumok használata a rizikó faktor kiszűrésére.

A standard tenyésztési módszerek 24-48 órát igényelnek, és előfordulhat, hogy a hatékony kezeléshez az eredmények nem állnak elég gyorsan rendelkezésre. Ezért gyors teszt használatára van szükség ennek a kielégítésére.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!