Menü

Sperma koncentrácíó tesztlap, 15millió/ml, 2x

Ár:
3.020 Ft (2.876 Ft + ÁFA)
Cikkszám: AC128-OSC-902 *
Kód: 10621
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

Sperma Koncentráció Gyors Tesztlap (Ondó) egy gyors immunkromatográfiás in vitro eljárás a spermakoncentráció kvalitatív megítélésére emberi ondóból, a meddőség és/ vagy terhességtervezés segítésére, azzal, hogy a teszt segít megítélni, hogy megfelelő-e a spermakoncentráció a sikeres terhesség létrejöttéhez.

Ez a tesztlap üvegszálas, erősen nedvszívó, 0.5μm-nél kisebb pórusú tesztmembránt használ a sperma filtrálásához.  A spermiumok a membrán első rétégén fennakadnak és megfestődnek a sejtfestő oldattal.

Minél sötétebb szín alakul ki az A ablakban annál magasabb a Spermakoncentráció.  Amennyiben a színintenzitás az A ablakban halványabb, mint a B ablakban az azt jelenti, hogy a Spermakoncentráció alacsonyabb, mint 15 millió/ml. Ha a színintenzitás az A ablakban erősebb, mint a B ablakban az azt jelenti, hogy a Spermakoncentráció magasabb, mint 15 millió/ml. 15 millió/ml Spermakoncentráció a terhességhez szükséges minimális szint.

Ez a teszt az emberi ondó spermakoncetrációját mutatja ki, ami azt jelzi, hogy fogantatáshoz megfelelő mennyiségű Sperma kerül a női szervezetbe közösüléskor, feltéve, hogy a női partner ovulációs ciklusa is megfelelő. Alacsony spermakoncentráció esetén a fogantatás lehetősége csökken.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!