Menü

SPA multifunkciós zuhanyhoz Intim applikátor

Ár:
3.530 Ft
3.175 Ft (2.500 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GYHT682 A! x
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:dob

Leírás és Paraméterek

Orvostechnikai eszköz, egészségpénztáraknál elszámolható! Kolon-hidroterápia otthon, kényelmesen, diszkréten, nyugodtan!
A MedCare intim applikátort a SPA zuhanyfej felső részének helyére, a SPA zuhanyfej nyelére kell csavarni. A SPA intim applicator használatával zuhanyozás közben komplex hüvelykezelést vagy végbél beöntést végezhetünk! Kialakítása és működési elve szabadalommal védett.
A beépített nyomáscsökkentőnek köszönhetően az applikátor használata kényelmes. A SPA intim applicator biztosítja a megfelelő mennyiségű vízbevitelt és az egyirányú áramlást. Az applikátor csak oldalirányú öblítést tesz lehetővé. A SPA intim applicator használatával ellenőrizhető a töltet mennyisége és minősége. A SPA intim applikátorral egyszerűen, gyorsan, higiénikusan és kényelmesen lehet bejuttatni a gyógyszert a hüvely felső részébe!
 
A világon egyedülálló módon a MedCare intim applicator kétfázisú higiéniás kezelést tesz lehetővé a nőgyógyászat területén és alkalmazható lokális, helyi gyógyszeres kezelésre is! Beépített nyomáscsökkentéssel rendelkezik. Biztosítja az egyirányú áramlást. Csak oldal irányú öblítést tesz lehetővé. Maximálja a vízbevitelt. Kontrollált mennyiségű és minőségű töltettel rendelkezik. A gyógyszerbevitel a hüvely felső részébe történik. A SPA intim zuhany csak az eredeti intim kapszulákkal működik!
 
A MedCare intim applicator alkalmas hüvelyöblítésre és végbélbeöntésre, kolon-hidroterápiára egyaránt! A SPA zuhanyfej nyelébe különböző kezelésekhez különböző kapszulák helyezhetőek. Az applikátor kizárólag a SPA zuhanyfejjel és az intim kapszulákkal működik!
Megrendelhető VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!