Menü
Ár:
18.270 Ft (17.400 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Enzimes béldaganatszűrő széklet gyorsteszt, immunkromatográfiás teszthez (ScheBo®• M2-PK-Quick)

Ár:
18.270 Ft (17.400 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: VD-S002
Kód: 1234
Elérhetőség: Előrendelhető
Egységár: 18.270,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Enzimes vastagbél daganatszűrő széklet gyorsteszt (ScheBo® M2-PK-Quick)

A daganatos sejtek anyagcseréjekor nagy mennyiségben termelődik egy piruvát kináz (M2-PK) nevű enzim. Az enzimes alapú, modern széklettesztet a vastagbélrák korai szűrésre alkalmas.

A laboratóriumban egy immunológiai eljárással ezt az enzimet mutatjuk ki. Az értékeléssel ellátott, számszerű enzimszint leletet 3-4 napon belül postázzuk a beküldő páciensnek. 

Megrendelés esetén az ügyfél átveheti a tesztet a VITANI Egészségügyi Szaküzletben: 1147 Budapest, Telepes u. 17.

Amennyiben postán kéri az egységcsomagot, a postaköltség hozzáadódik a teszt díjához.

A teszt dobozain, illetve a csomagolásban található tájékoztatóban fel van tüntetve a székletminta beküldési határideje. Felhasználás előtt ezt a dátumot kérjük ellenőrizzék! Lejárt beküldési határidő esetén kérjük hívja fel ügyfélszolgálatunkat, hogy tájékoztassuk a lehetőségeiről. Telefonszám: 06/20/550-0552

Mit tartalmaz egy enzimes béldaganatszűrő egységcsomag?

1 db mintavételi csövet, 1 db használati útmutatót, 1 db díjmentesen feladható, megcímzett postai válaszborítékot a minta beküldéséhez és 1 db visszaküldendő lapot a páciens adatainak valamint hozzájárulásának

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A válaszboríték feladása csak magyarországi postahivatalokban lehetséges! Külföldről ne indítsanak laboratóriumunk felé válaszborítékot, mert a székletminta biztosan nem lesz vizsgálható a szállítás elhúzódása miatt. 

MINDEN ÉV DECEMBER 15. ÉS JANUÁR 5. KÖZÖTT SZABADSÁGOLÁSOK MIATT AZ ENZIMSZINT MÉRÉSE SZÜNETEL! KÉRJÜK, EKKOR NE KÜLDJENEK BE MINTÁT VIZSGÁLATRA!

Az egész folyamat során a forgalmazó az adatvédelmi szabályok betartásával jár el.

Mikor nem alkalmazható az enzimes béldaganatszűrés?

Híg, hasmenéses széklet nem alkalmas vizsgálatra! A belek gyulladásos betegségei, például colitis ulcerosa, Crohn betegség vagy bármilyen más hasmenéses betegség esetén a teszt pozitív eredményt adhat.  Ilyen betegségek fennállása esetén a teszt elvégzését nem ajánljuk.

Mi a teendő, ha emelkedett enzimszint eredményt kap a páciens (pozitív lelet)?

Ebben az esetben jelentős esélye van annak, hogy a vizsgált személy vastagbél, végbél szakaszán jóindulatú, vagy – kisebb valószínűséggel – rosszindulatú daganat van jelen. Pozitív leletet ad a belek gyulladásos állapota is. A jóindulatú daganatokat (polypokat) is diagnosztizálni kell, mert legtöbbször ezek válnak évek alatt rákos daganattá. Az ilyen lelettel mindenképpen szükséges a háziorvost, kezelőorvost felkeresni, mert az emelkedett enzimszint okát fel kell tárni.  Ebben az esetben vastagbéltükrözés vizsgálat elvégzése szükséges.

Megrendelhető VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!