Menü
Ár:
222 Ft
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!
Termék címkék: drogteszt, gyorsteszt, PPX, propoxifen

Propoxifen (PPX300) tesztcsík vizelet mintából, 300 ng/ml, 1 db

Ár:
222 Ft
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5!
Cikkszám: AC342 DPP-101-D 1x
Kód: 10694
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 221,80 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Lejárt termék, kipróbálási és bemutató mintaként használható.

A Propoxifen (PPX) Gyors Tesztcsík (vizelet) egy immunkromatográfiás eljárás a Propoxifen 300ng/ml feletti koncentrációjának vizeletmintából történő kimutatására. A tesztet kizárólag szakemberek végezhetik el, ideértve a betegágy melletti ellátást is. A teszt más, az Analitikai specifikusság táblázatban szereplő vegyületet is kimutathat,

Ez a teszt egy előzetes, kvalitatív eredményt ad.  Az eredmény megerősítéséhez, más kémiai módszer elvégzése szükséges, a legelfogadottabb módszer erre a gázkromatográfiás spektrometria (GC/MS). Pozitív eredmény esetén a drogfüggőség megállapításához klinikai megfontolás és szakmai megítélés szükséges.

ÖSSZEFOGLALÁS

A Propoxifen (PPX) a metadonhoz hasonló szerkezetű narkotikum. Fájdalomcsillapítóként alkalmazva az orális kodeinhez hasonlítva a PPX potenciálja 50-75%. A legismertebb neve a szernek a Darvocet™, ami 50-100mg Propoxifen napszilátot és 325-650mg acetaminofent tartalmaz. A plazma koncentráció a beadás után 1-2 órával a legmagasabb. Túladagolás esetén a Propoxifen vérből kimutatható koncentrációja szignifikánsan magasabb értékeket érhet el.   Az emberi szervezet a Propoxifent N-demetilációval metabolizálja, aminek eredményeként NorPropoxifen keletkezik. A NorPropoxifen felezési ideje hosszabb (30-36 óra), mint az eredeti Propoxifen molekuláé (6-12 óra). Ismételt adagolás esetén a NorPropoxifen akkumulációja is előfordulhat, ami a kialakuló toxicitás fő okozója.

A Propoxifen (PPX) Gyors tesztcsík (vizelet) egy gyors vizeletvizsgáló módszer, amit laboratóriumi berendezés nélkül is el lehet végezni.  A teszt antitesteket használ a Propoxifen emelkedett szintjének vizeletmintából történő szelektív kimutatására. A Propoxifen (PPX) Gyors tesztcsík (vizelet) pozitív eredményt mutat, amikor a Propoxifen szintje a vizeletben meghaladja a

300ng/ml koncentrációt.  A Substance Abuse and Mental Health Services Administration (SAMHSA) nem határozta meg az ajánlott érzékenységi szintet (cut-off) a Propoxifen pozitív mintákra.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!