Menü
Ár:
10.640 Ft (10.133 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

Procalcitonin (PCT) tesztlap szérum vagy plazma mintából, 1 ng/ml, 10 db

Ár:
10.640 Ft (10.133 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC515 CPC-302 *
Kód: 10529
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 1.064,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

A PCT Gyors tesztlap (Szérum/Plazma) egy gyors immunkromatográfiás eljárás humán Procalcitonin kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból vagy plazmából.

ÖSSZEFOGLALÁS

Procalcitonin (PCT) egy 116 aminosav rezidumból álló kisméretű 13 kDa molekulatömegű fehérje, amit Moullec és mtsai 1984-ben közöltek. A PCT a pajzsmirigy C-sejtjeiben termelődik. 1993-ban ismerték fel az emelkedett PCT és a szisztémás bakteriális fertőzés közötti összefüggést, aminek következtében manapság a PCT szint a szisztémás fertőzések és szepszis biomarkere. A PCT szint diagnosztikus értékét növeli, hogy a PCT szint és a fertőzés súlyossága összefügg. A gyulladásos folyamatok hatására termelődő PCT nem a C sejtekben, hanem neuroendrokrin sejtekben termelődik.

ELV

A PCT Gyors tesztlap (Szérum/Plazma) egy membrán alapú síkáramlású immunkromatográfiás vizsgálat a szérum, vagy plazma Procalcitonin tartalmának kvalitatív kimutatására. A vizsgálat során a szérum, vagy plazma minta reagál az anti-PCT antitestekkel borított részecskékkel. A kapilláris hatásra felszívódó keverék kromatografálódik, és a specifikus komplex reagensekkel színes csíkokat képeznek. A tesztlap teszt (T) zónájában megjelenő színes csík pozitív eredményt, hiánya negatív eredményt jelent. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll (C) zónában a tesztlap helyes működését mutató színes csík jelenik meg, igazolva, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!