Menü
Ár:
39.040 Ft (37.181 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Termék címkék: drogteszt, gyorsteszt, PGB, pregabalin

Pregabalin (PGB50) tesztcsík vizelet mintából, 50 µg/ml, 50 db

Ár:
39.040 Ft (37.181 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC341 DPG-101 *
Kód: 5331
Elérhetőség: Előrendelhető
Egységár: 780,80 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Gyors teszt a pregabalin kvalitatív kimutatására humán vizeletből.
Csak orvosi és egyéb professzionális célra használható in vitro diagnosztikum.

A pregabalin epilepszia elleni gyógyszer (antiepileptikum). Gamma-Aminovajsav analóg (3-izobutil-γ-aminovajsav), de görcsoldó tulajdonsága nem a GABA-transzamináz(en) enzim gátlásán, hanem a gabapentinéhez hasonló mechanizmuson alapul. 2002-ben vezették be a klinikai gyakorlatba.

A pregabalin a központi idegrendszerben a feszültségfüggő kalcium csatornák egyik járulékos alegységéhez (2. fehérjéhez) kötődik, a [3H]-gabapentint hatékonyan leszorítva.

A vizsgálat során a vizeletminta kapilláris elven szívódik fel. Amennyiben a Pregabalin koncentrációja a vizeletben az érzékenységi határ alatt van, akkor nem telíti a kötött antitest helyeket a tesztben. Az antitesttel fedett részecskék az immobilizált pregabalin-konjugátumhoz kapcsolódnak és a tesztcsík teszt (T) zónájában színes vonal látható.  A színes vonal nem jelenik meg, ha a pregabalin koncentrációja az érzékenységi koncentráció értéket meghaladja, mivel az anti-pregabalin antitest összes kötőhelye pregabalinnal telítődik.
Drog-pozitív vizeletminta esetén nem jelenik meg színes vonal a tesztcsík teszt (T) zónájában, míg a drog negatív, vagy a kimutatási érzékenység koncentrációnál kisebb pregabalin koncentrációjú vizeletminta esetén színes vonal jelenik meg a teszt zónában. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll (C) zónában mindig megjelenik a színes vonal, igazolva, hogy a minta mennyisége és a felszívódás megfelelő volt.


 

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!