Menü
Ár:
452 Ft (430 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: drogteszt, gyorsteszt, mefedron

Mefedron HCL (MEP100) tesztcsík vizelet mintából, 100 ng/ml, 1 db

Ár:
452 Ft (430 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: AC329 DMEP-101-D 1x
Kód: 10690
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 451,61 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Lejárt termék, kipróbálási, bemutató mintaként használható.

A Mefedron (MEP100) Gyors tesztcsík (vizelet) egy gyors kromatográfiai immunvizsgálat a Mefedron HCl 100ng/ml feletti koncentrációjának vizeletmintából történő kimutatására. A teszt más, az Analitikai specifikusság táblázatban szereplő vegyületet is kimutathat,

Ez a teszt egy előzetes, kvalitatív eredményt ad.  Az eredmény megerősítéséhez, más kémiai módszer elvégzése szükséges, a legelfogadottabb módszer erre a gázkromatográfiás spektrometria (GC/MS). Pozitív eredmény esetén a drogfüggőség megállapításához klinikai megfontolás és szakmai megítélés szükséges.

ÖSSZEFOGLALÁS

A Mefedron, más néven 4-methylmethcathinone (4-MMC) vagy 4-methylephedrone az amphetamine és katinon osztályba tartozó szintetikus stimuláns. Utcai nevek lehetnek drone,[1 M-CAT,[2] White Magic[3] és meow meow.[4] Kémiailag a kelet-afrikai khat növény katinon vegyületei hasonlít.

Mefedron tabletta és por formátumban kerül forgalomba, amit a használók lenyelnek, felszippantanak vagy injekcióznak, és a hatása hasonlít a MDMA-hoz, amfetaminokhoz és kokainhoz.  A stimuláló hatáson túl a mefedron legismertebb mellékhatása a fogcsikorgatás. Többféle metabolitja van, amik közül az n-demethyl metabolit a 4-Methylcathinone. Ez a lebontási termék annyira inaktív, mint a Monoamin Oxidase Inhibitor. A lebontási folyamat további terméke a 4-Methylnorephedrine, ami a ketocsoport redukciójakor keletkezik.  Az átlagos dózis 150mg-250mg 2 órát hat, a 250mg + feletti dózisok ennél tovább.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!