Menü
Ár:
9.680 Ft (9.219 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

Malária tesztlap, vér, 25 db

Ár:
9.680 Ft (9.219 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC219-1 IMA-402 *
Kód: 9612
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 387,20 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Gyors, egylépéses tesztlap a keringő P. falciparum (P.f.) antigén kvalitatív kimutatására teljes vérből.

Szakember által végzett in vitro diagnosztikai használatra.

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS

A Malária P.f. Tesztlap (Teljes Vér) gyors immunkromatográfiás eljárás a Plasmodium falciparum antigén kvalitatív kimutatására teljes vérből.

ÖSSZEFOGLALÁS

A világ egyik legelterjedtebb betegsége a malária, amit egy, az emberi vörösvérsejtekbe behatoló protozon okoz. A WHO szerint a világszerte 300–500 millió eset fordul elő, amiből több mint 1 millió halálos kimenetelű megbetegedés. Az áldozatok többsége csecsemő vagy kisgyermek. A világ népességének több mint fele él olyan területen, ahol a malária előfordul. A hagyományos, évszázados diagnosztikai módszer maláriafertőzések azonosítására a megfelelően festett vastag és vékony vérkenet mikroszkópos elemzése. Amennyiben a mikroszkópos elemzést egy megfelelő képzettségű szakember pontos protokollok alapján végzi, akkor a módszer pontos és megbízható. A mikroszkópos diagnosztika pontosságának teljes elérésében a legnagyobb akadályt éppen a szaktudás és a bevált és meghatározott eljárások használata jelenti. A mikroszkopikus eljárás idő-, munka és berendezés igényes eljárás, mivel a diagnosztikai mikroszkópia kivitelezése illetve az ehhez szükséges képzés nagy nehézséget jelent.

A Malária P.f. Tesztlap (Teljes Vér) gyors teszt a Plasmodium. falciparum antigén jelenlétének kvalitatív kimutatására. A tesztben használt arany-kolloid konjugátum specifikus a P.f, antigénre, ezért alkalmas a szelektív kimutatására teljes vérből.

Készlet tartalmazza

  • Tesztlap
  • Egyszerhasználatos cseppentő
  • Puffer oldat
  • Használati utasítás

Készlet nem tartalmazza

  • Pipetta, eldobható pipetta-hegy (opcionális)
  • Mintagyűjtő edény
  • Lándzsa (ujjbegyvér mintához)
  • Stopper
Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!