Menü
Ár:
9.680 Ft (9.219 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!

Malária P.f, /P.v/Pan antigén tesztlap vér mintából, 25 db

Ár:
9.680 Ft (9.219 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Cikkszám: AC219-3 IMPVF-402 *
Kód: 10511
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 387,20 Ft/db

Leírás és Paraméterek

A Malária P.f./P.v./Pan. Tesztlap (Teljes Vér) gyors immunkromatográfiás eljárás négyféle, Plasmodium falciparum (P.f.), P. vivax (P.v.), P.ovale (P.o.) és P.malariae (P.m.). antigén kvalitatív kimutatására teljes vérből.

ÖSSZEFOGLALÁS

A világ egyik legelterjedtebb betegsége a malária, amit egy, az emberi vörösvérsejtekbe behatoló protozon okoz. A WHO szerint a világszerte 300–500 millió eset fordul elő, amiből több mint 1 millió halálos kimenetelű megbetegedés. Az áldozatok többsége csecsemő vagy kisgyermek. A világ népességének több mint fele él olyan területen, ahol a malária előfordul. A hagyományos, évszázados diagnosztikai módszer maláriafertőzések azonosítására a megfelelően festett vastag és vékony vérkenet mikroszkópos elemzése. Amennyiben a mikroszkópos elemzést egy megfelelő képzettségű szakember, pontos protokollok alapján végzi, akkor a módszer pontos és megbízható. A mikroszkópos diagnosztika pontosságának teljes elérésében a legnagyobb akadályt éppen a szaktudás és a bevált és meghatározott eljárások használata jelenti. A mikroszkopikus eljárás idő, munka és berendezés igényes eljárás, mivel a diagnosztikai mikroszkópia
kivitelezése illetve az ehhez szükséges képzés nagy nehézséget jelent.
A Malária P.f./P.v/Pan. Tesztlap (Teljes Vér) gyors teszt a P. falciparum-specifikus HRP-II, a P.vivax (P.v.) és négyféle Plasmodium falciparum (P.f.),P. vivax (P.v.) P. ovale (P.o.) és P.malariae (P.m.). jelenlétének kvalitatív kimutatására. A tesztben használt arany-kolloid konjugátum szelektíven specifikus a P.f, P. vivax (P.v.) és P.malaria antigénekre (P.f., P.v., P.o. és P.m.), ezért alkalmas azok szelektív kimutatására.

Importőr/Forgalmazó VITANI Egészségügyi Kft.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!