Menü
Ár:
1.339 Ft
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 5!

Magzat Fibronectin (fFN) tesztlap, hüvelyváladék mintából, 1 db

Ár:
1.339 Ft
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 5!
Cikkszám: AC125 FFF-502-D 1x
Kód: 10630
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 1.339,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Lejárati idő: 2021.09.30. Kipróbálási vagy bemutató mintaként használható.

A Fetális Fibronektin (fFN) Gyors Tesztlap (Hüvelyváladék) egy gyors immunkromatográfiás, vizuális kiértékelhető módszer a fetális fibronektin kvalitatív kimutatására terhes beteg hüvelyváladék mintából. A fetális fibronektin egy speciális protein, ami a magzat méhben való megtapadásáért felelős. A teszt a koraszülés lehetőségét mutatja ki a 24. és a 34 gesztációs hét között.

ÖSSZEFOGLALÁS

A Fetális Fibronektin (fFN) Gyors Tesztlap a fibronektin egyik formája, egy komplex adhéziós glicoprotein, aminek molekulasúlya 500,000 dalton. Egészséges terhességben a cervicovaginalis váladékból kimutatható fetális fibronektin szint a 24. gesztációs hétig emelkedik, majd a 24 és 34 hét között minimálisra csökken. A 24-34 gesztációs hét alatt cervicovaginlis váladékból kimutatható fFN koraszülés lehetőségét jelenti mind a tünetekkel rendelkező,mind a tünetmentes terhes nők esetében.

ELV
A Fetális Fibronektin (fFN) Gyors Tesztlap (Hüvelyváladék) a fFN-t a tesztlapon megjelenő, vizuálisan kiértékelhető szín megjelenésével mutatja ki. A membrán anti-fFN antitest-komplexeket tartalmaz a (T) teszt zónában. A teszt kivitelezése közben a membránhoz kötött anti-fFN antitestek reagálnak a mintával. A kapilláris hatásra felszívódó keverék kromatografálódik, az anti-fFN antitestekkel reakcióba lép és a specifikus komplex reagensekkel színes vonalat képeznek. Amennyiben a mintában az érzékenységi szintnél magasabb koncentrációban van jelen a fFN színes vonal jelenik meg. A (T) teszt zónában megjelenő színes vonal pozitív eredményt, hiánya negatív eredményt jelent. Az eljárás ellenőrzésére a (C) kontroll zónában a tesztlap helyes működését mutató színes vonal jelenik meg, igazolva, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS 

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!