Menü
Ár:
8.710 Ft (8.295 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

Leptospira IgG/IgM tesztlap, vér/szérum/plazma, 25 db

Ár:
8.710 Ft (8.295 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC216 ILEP-402 *
Kód: 5774
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 348,40 Ft/db

Leírás és Paraméterek

A Leptospira IgG/IgM Gyors Tesztlap (Teljes vér/Szérum/Plazma) egy gyors immunkromatográfiás az emberi Leptospira interrogans ellen kialakuló IgG és IgM kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból vagy plazmából.

ÖSSZEFOGLALÁS
A Leptospirózis világszerte, különösen forró és magas páratartalmú klímájú területeken fordul elő, és közönséges enyhe, illetve súlyosabb egészségügyi problémákat okoz mind állatoknak, mind embereknek. A Leptospirózis hordozói tipikusan a rágcsálók, valamint különböző, háziállatként tartott állatfajták. Emberre a Leprospira patogén csoportba tartozó Leptospira interrogans fertőző. A fertőzés a hordozó állat vizeletével terjed. Fertőzés után a leptospirák 4-7- napig vannak jelen a vérben, amíg anti-Leptospira interrogans antitestek, amelyek a kezdeti szakaszban az IgM csoportba tartoznak, el nem ölik a patogént. Vér, vizelet, illetve cerebrospinális folyadék kultúra hatékonyan kimutatja a fertőzést, ha a fertőzést követő első két hétben végzik el a vizsgálatot. Az anti-Leptospira interrogans antitestek szerológiai kimutatása szintén széles körben elfogadott diagnosztikai módszer. Ezekbe a vizsgálati kategóriákba a következők tartoznak:1) Mikroszkópos agglutinációs teszt (MAT); 2) ELISA; 3) Indirekt fluoreszcein antitest teszt (IFATs) 6. Ezek a módszerek jól felszerelt laboratóriumokat és képzett technikusokat igényel.
ELV
A Leptospira IgG/IgM Gyors Teszt Kazetta (Teljes vér/Szérum/Plazma) egy membrán alapú immunkromatográfiás vizsgálat a teljes vér, szérum, vagy plazma a Leptospira ellen kialakult IgG, és IgM antitestek kvalitatív kimutatására. A membrán specifikus egérben termelt emberi IgG és IgM elleni antitestek antitest-komplexeket tartalmaz a (T) teszt zónában.
A vizsgálat során a teljes vér, szérum, vagy plazma minta reagál a specifikus a rekombináns Leptospira interrogans antitestekkel borított részecskékkel. A kapilláris hatásra felszívódó keverék kromatografálódik, és reagál az egérben termelt emberi IgG és IgM elleni antitestekkel reakcióba lép és a specifikus komplex reagensekkel színes csíkot képeznek. A (T)
teszt zónában megjelenő színes csík pozitív eredményt, hiánya negatív eredményt jelent. Az eljárás ellenőrzésére a (C) kontroll zónába a tesztlap helyes működését mutató színes csík jelenik meg, igazolva, hogy a minta mennyisége és felszívódása megfelelő volt.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS


 

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!