Menü

Leptospira IgG/IgM tesztlap, 25x

Ár:
6.380 Ft (6.076 Ft + ÁFA)
Cikkszám: AC216-ILEP-402
Kód: 5774
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

A Leptospira IgG/IgM Gyors Tesztlap (Teljes vér/Szérum/Plazma) egy gyors immunkromatográfiás az emberi Leptospira interrogans ellen kialakuló IgG és IgM kvalitatív kimutatására teljes vérből, szérumból vagy plazmából.

A Leptospirózis világszerte, különösen forró és magas páratartalmú klímájú területeken fordul elő, és közönséges enyhe, illetve súlyosabb egészségügyi problémákat okoz mind állatoknak, mind embereknek. A Leptospirózis hordozói tipikusan a rágcsálók, valamint különböző, háziállatként tartott állatfajták.  Emberre a Leprospira patogén csoportba tartozó Leptospira interrogans fertőző. A fertőzés a hordozó állat vizeletével terjed.

Fertőzés után a leptospirák 4-7- napig vannak jelen a vérben, amíg anti-Leptospira interrogans antitestek, amelyek a kezdeti szakaszban az IgM csoportba tartoznak, el nem ölik a patogént.  Vér, vizelet, illetve cerebrospinális folyadék kultúra hatékonyan kimutatja a fertőzést, ha a fertőzést követő első két hétben végzik el a vizsgálatot. Az anti-Leptospira interrogans antitestek szerológiai kimutatása szintén széles körben elfogadott diagnosztikai módszer.  Ezekbe a vizsgálati kategóriákba a következők tartoznak:1) Mikroszkópos agglutinációs teszt (MAT); 2) ELISA; 3) Indirekt fluoreszcein antitest teszt (IFATs) . Ezek a módszerek jól felszerelt laboratóriumokat és képzett technikusokat igényel.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!