Menü
Ár:
7.020 Ft
3.675 Ft (3.500 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Termék címkék: drogteszt, kokain teszt

Kokain (COC) tesztlap, 100 ng/ml, 25 db

Ár:
7.020 Ft
3.675 Ft (3.500 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC319 DCO-102-D
Kód: 4091
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 147,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Lejárati idő: 2023.03.31. Ellenőrzött, meghosszabbítva: 2024.03.31.

A Kokain (COC100) Gyors Tesztlap (Vizelet) egy immunkromatográfiás eljárás a Kokain metabolitja, a Benzoilekgonin kimutatására vizeletből, kimutatási cut-off koncentráció 100ng/ml. A teszt kimutat más, hasonló szerkezetű anyagot is, az Analitikai specificitás c. táblázat szerint. Ez a vizsgálat csak előzetes analitikai eredményt ad. Az analitikai eredmény megerősítésére más, specifikusabb kémiai módszert kell használni. Gázkromatográfia/Tömegspektrometria (GC/MS) az elfogadott megerősítő
módszer. Klinikai eredmények figyelembevétele és szakmai megítélése szükséges minden drogfogyasztási vizsgálatnál, különösen, ha az előzetes vizsgálat pozitív eredményt mutatott.

ÖSSZEFOGLALÁS

A kokain egy erős központi idegrendszeri stimuláns, és helyi érzéstelenítő. Először extrém fokú energiaszintet és nyughatatlanságot okoz, ami fokozatosan remegésbe, túlérzékenységbe és görcsös állapotba megy át. Nagy adagban a kokain lázat, reakcióhiányos állapotot, légzési zavarokat és eszméletvesztést okoz. A kokaint a betegek saját maguknak adagolják gyakran orrlyukon szippantással, intravénás injekcióban, vagy cigarettaként. A vizeletbe rövid idő alatt kiválasztódik elsődlegesen, mint Benzoilekgonin. Benzoilekgonin a fő metabolitja a Kokainnak és hosszabb biolódiai fél-élet idővel (5-8 óra) rendelkezik, mint a Kokain (0,5-1,5 óra) és a Kokain alkalmazását követően 24-48 óra múlva is kimutatható a vizeletből. A Kokain (COC100) Tesztlap egy gyors vizelet ellenőrző teszt, készülék nélkül használható. A teszt monoklonális antitestet használ a Kokain metabolitjának szelektív kimutatására vizeletből. A Kokain Tesztlap pozitív eredményt mutat, amennyiben a Kokain metabolitjainak a kiválasztódása 100ng/ml koncentrációt meghaladja. Ez a javasolt cut-off koncentráció a pozitív eredmény kiadására Substance Abuse and Mental Health Services Administration (SAMHSA, USA) ajánlására.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!