Menü
Ár:
11.090 Ft (10.562 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Termék címkék: drogteszt, ketamin teszt

Ketamin (KET500) tesztcsík vizelet mintából, 500 ng/ml, 50 db

Ár:
11.090 Ft (10.562 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC327 DKE-101 *
Kód: 7151
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 221,80 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Gyors tesztcsík a Ketamin kvalitatív kimutatására emberi vizeletmintából.

Csak orvosi és egyéb szakember által végzett in vitro diagnosztikai használatra.

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS

A Ketamin (KET) Gyors Tesztcsík (Vizelet) egy gyors kromatográfiai immunvizsgálat Ketamin 1000ng/ml feletti koncentrációjának vizeletmintából történő kimutatására. A teszt más, az Analitikai Specifikusság táblázatban szereplő vegyületet is kimutathat.

Ez a teszt egy előzetes, kvalitatív analitikai eredményt ad.  Az eredmény megerősítéséhez, más kémiai módszer elvégzése szükséges., amire a Legelfogadottabb a gázkromatográfiás/tömegspektrometriás (GC/MS) módszer. Pozitív eredmény esetén a drogfüggőség megállapításához klinikai megfontolás és szakmai megítélés szükséges.

ÖSSZEFOGLALÁS

A Ketamin egy disszociatív érzéstelenítő, amelyet 1963-ban fejlesztettek ki a PCP (Fenciklidin) helyettesítésére. Míg a Ketamint még mindig használják az emberi érzéstelenítésben és az állatgyógyászatban, utcai drogként egyre inkább visszaélnek vele. A Ketamin molekulárisan hasonló a PCP-hez, ezért hasonló hatásokat vált ki, beleértve a zsibbadást, a koordináció elvesztését, a sebezhetetlenség érzését, az izommerevséget, az agresszív/erőszakos viselkedést, az elmosódott vagy blokkolt beszédet, a túlzott erőérzetet és az üres tekintetet. A légzésfunkció depressziója van, de a központi idegrendszeré nem, és a szív- és érrendszeri funkció megmarad. A Ketamin hatása általában a használat után 4-6 óráig tart. A Ketamin változatlan formában (2,3%) és metabolitok formájában (96,8%) választódik ki a vizelettel.1 A KET Gyors Tesztcsík (Vizelet) egy gyors vizelet screening teszt, amely műszer nélkül is használható.  A teszt monoklonális antitestet használ a vizeletben lévő Ketamin emelkedett szintjének szelektív kimutatására. A KET Gyors Tesztcsík (Vizelet) pozitív eredményt ad, ha a vizeletben lévő Ketamin meghaladja az 1,000 ng/ml-t.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!