Menü
Ár:
23.940 Ft
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

ITM inaktív, orrgarat mintavevővel, 3 ml, 50 db

Ár:
23.940 Ft
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC930 ITM-001-3og-D
Kód: 5177
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 478,80 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Lejárati idő: 2022.03.31. Kipróbálási mintaként használható.

A Vírus Transzport Táptalaj (Inaktivált) a torok és az orrgaratból mintavételi pálcával vett virális nukleinsav tartósítására szolgál.

Csak professzionális in vitro diagnosztikai felhasználásra.

ÖSSZEFOGLALÁS

A megfelelő mintavétel, illetve a levett minta szállítása alapvető fontosságú a virális megbetegedések labordiagnosztikájában.  

A Vírus Transzport Táptalaj (Inaktivált) a klinikai gyakorlatban a levett minta szállítására szolgál. A termék egy csavaros kupakkal ellátott és univerzális transzport táptalajjal feltöltött műanyag, önmagában megálló cső, ami rendelhető bolyhozott fejű mintavevő pálcával együtt, vagy anélkül.

Vírus Transzport Táptalaj szobahőmérsékleten stabil és a neutrális pH fenntartását szolgáló puffert, antimikrobiális ágenst, fehérje forrást és krioprotektánst tartalmaz a fertőző organizmusok kivédésére, és a hosszú távú fagyasztott tárolás érdekében.

ELV

Vírus Transzport Táptalaj (Inaktivált) a sejteket gyorsan lizáló és vírusfehérjéket denaturáló guanidin-izotiocianátot és más fehérje-denaturációs reagenseket tartalmaz, elősegítve az inaktivált vírus nukleinsavainak felszabadítását. Megfelelő puffer oldatban magas guanidin-só koncentráció gátolja a nukleáz aktivitást és megtartja a nukleinsavak integritását.

ÖSSZETEVŐK

Vírus Transzport Táptalaj (Inaktivált) puffert, guanidin-izotiocianátot, felületaktív anyagot, nukleáz mentes vizet tartalmaz.

Orrgarat mintavevőt tartalmaz a doboz.
Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!