Menü

Hûvelyi pH tesztpanel + Mintavevő pálca, 25x

Ár:
6.140 Ft (5.848 Ft + ÁFA)
Cikkszám: AC127-IVPH-504 *
Kód: 5309
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

Hüvelyfertőzések minden életkorban gyakran elő fordulnak. A hüvelyváladék savasságának kimutatása elősegítheti annak megállapítását, hogy a hüvelyi panaszokat bakteriális fertőzés okozza-e és igényel-e további vizsgálatokat.

A hüvely pH normál értéke 3.8- 4.5 pH, amely biztosítja a hüvely védelmét az optimális működéshez és védelmezi a bakteriális fertőzésektől. Ez akadályozza meg a patogén organizmusok kolonizációjától illetve a hüvelyfertőzést.

Tejsav baktérium jelenlétében a hüvely felső epitéliumából felszabaduló glikogén lebontási terméke cukor, majd tejsav. Így a hüvelyi környezet savassá válik, pH értéke 3.8 - 4.5. Ez a savas hüvelyi környezet hatásos védelmet biztosít fertőzések ellen, mivel a legtöbb baktérium nem növekszik ilyen környezetben.

Bizonyos hüvely savasságával összefüggésbe hozható hüvelyfertőzésnek nincs recept nélkül elérhető kezelése és orvosi ellátást igényel. Rendellenes, a savasság változásával járó hüvelyváladék többféle fertőzés kombinációja is lehet.

Terhes nő esetében a hüvely fertőzései különösen veszélyesek, mivel mind az anyát, mint a magzatot veszélyeztethetik, ezért a tüneteket mindig orvossal kell megbeszélni.
Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!