Menü
Ár:
18.270 Ft (17.400 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Enzimes hasnyálmirigy funkciós gyorsteszt (ScheBo® Pancreas Elastase 1 Quick)

Ár:
18.270 Ft (17.400 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: VD-S004
Kód: 10988
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 18.270,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Enzimes hasnyálmirigy funkciós gyorsteszt (ScheBo® Pancreas Elastase 1 Quick)

Krónikus hasi fájdalmak, emésztési problémák, puffadás, krónikus hasnyálmirigy gyulladás, cisztás fibrózis esetén a teszt segít eldönteni, hogy a hasnyálmirigy emésztőnedv termelő funkciója érintett-e. A székletben kimutatható Pancreas Elastase 1 enzim tükrözi a hasnyálmirigy funkcióját. A teszt már enyhe fokú hasnyálmirigy elégtelenséget is kimutat.

A laboratóriumban immunkromatográfiás eljárással ezt az enzimet mutatjuk ki. Az értékeléssel ellátott enzimszint leletet 3-4 napon belül postázzuk a beküldő páciensnek. 

Megrendelés esetén az ügyfél átveheti a tesztet a VITANI Egészségügyi Szaküzletben: 1147 Budapest, Telepes u. 17.

Amennyiben postán kéri az egységcsomagot, a postaköltség hozzáadódik a teszt díjához.

A teszt dobozain, illetve a csomagolásban található tájékoztatóban fel van tüntetve a székletminta beküldési határideje. Felhasználás előtt ezt a dátumot kérjük ellenőrizzék! Lejárt beküldési határidő esetén kérjük hívja fel ügyfélszolgálatunkat, hogy tájékoztassuk a lehetőségeiről. Telefonszám: 06/20/550-0552

Szűrőcsomag tartalma: 1 db Használati útmutató és tájékoztató, 1 db visszaküldendő megrendelőlap, 1 db széklettartály (Schebo Quick-Prep®) nylon védőtasakban, 1 db megcímzett válaszboríték, 1 db székletminta felfogó papír.

Hogy végezzük el a hasnyálmirigy funkciós tesztet?

A teszt elvégzéséhez speciális tartályba helyezett székletmintára van szükség. A székletminta vízzel, vizelettel vagy toalett papírral ne érintkezzen. A székletmintát a laborunkba vizsgáljuk meg (a dobozba csomagoljuk a postázáshoz szükséges borítékot is) és az eredményről validált leletet küldünk vissza postai úton.

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A válaszboríték feladása csak magyarországi postahivatalokban lehetséges! Külföldről ne indítsanak laboratóriumunk felé válaszborítékot, mert a székletminta biztosan nem lesz vizsgálható a szállítás elhúzódása miatt. Jelezzük, hogy csak magyar postacímre áll módunkban leletet küldeni.

MINDEN ÉV DECEMBER 15. ÉS JANUÁR 5. KÖZÖTT SZABADSÁGOLÁSOK MIATT  AZ ENZIMSZINT MÉRÉS SZÜNETEL! KÉRJÜK, EKKOR NE KÜLDJENEK BE MINTÁT VIZSGÁLATRA!

Nagyon híg, hasmenéses széklet a hígítási effektus miatt álnegatív eredményt adhat.

Megrendelhető VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!