Menü
Ár:
13.520 Ft (10.646 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

Emberi ondó tesztlap hüvelyváladék vagy folt mintából, 4 ng/ml, 25 db

Ár:
13.520 Ft (10.646 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC714 OHS-902 *
Kód: 10594
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 540,80 Ft/db

Leírás és Paraméterek

Az Emberi Ondó Kimutatására Gyors Tesztlap (Hüvelyváladék/Folt) egy kromatográfiás immunoassay vizsgálat az emberi ondóban lévő PSA kvalitatív kimutatására, hüvelykenetből közösülés megállapítására, illetve foltból/folyadékból, ahol a szennyeződés gyanúsíthatóan ondó eredetű.

ÖSSZEFOGLALÁS

Nemi erőszak, mint bűncselekmény, világszerte előfordul és megállapítása megbízható, érzékeny és negatív prediktív erővel rendelkező tesztet igényel.1 Legjobb markere az ondó jelenlétének a PSA teszt, ezért jól használható vészhelyzetben történő konzultációra. 1  PSA (Prosztata-specifikus antigén), egy a prosztatában termelődő glükoprotein, ami az ejakulátummal távozik.  PSA az ejakulátum legnagyobb fehérje összetevője.  PSA a női hüvelyváladékban csak kis koncentrációban (0.4-0.9ng/ml és 0.0-1.25ng/ml)2, 3 van jelen, ezért a hüvelyi PSA szint fontos marker az igazságügyi vizsgálatoknál,mivel a kis mennyiségű ejakulátum is bizonyítja a közösülés megtörténtét. Az Emberi Ondó Kimutatására Gyors Tesztlap (Folt) kimutatja a PSA-t, ami megerősíti az ejakulátum jelenlétét a mintavételi pálcával vett hüvelyváladékban.  A teszt csak megerősíti az ejakulátum eredetű PSA jelenlétét, de hogy a közösülés erőszakosan, vagy beleegyezéssel történt, a teszt nem dönti el. 

ELV

Az Ondó Kimutatására Gyors Tesztlap (Hüvelyváladék/Folt) egy síkáramlású immunoassay eljárás a hüvelyváladékban található, ondó eredetű PSA kvalitatív kimutatására.  A membrán teszt zónája (T) PSA-antitestekkel borított. A vizsgálat során a minta reagál az anti-PSA antitestekkel borított részecskékkel. A kapilláris hatásra felszívódó keverék a membránon kromatografálódik, és reakcióba lép az anti-PSA antitestekkel borított részecskékkel, ahol színes csíkot képez.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!