Menü
Ár:
10.400 Ft (9.905 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Termék címkék: drogteszt, ecstasy, gyorsteszt, MDMA

Ecstasy (MDMA) tesztcsík, 500 ng/ml, 50 db

Ár:
10.400 Ft (9.905 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC322 DMD-101 *
Kód: 10537
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 208,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

A Metiléndioxi-metamfetamint (Extasy) a kóros elhízás kezelésére fejlesztette ki egy német gyógyszergyár 1914-ben. A tablettát szedők közül sokan számoltak be mellékhatásokról, mint például növekvő izomfeszültség és izzadás. MDMA nem csak stimulátor, hanem hasonlóan az amfetamin tartalmú gyógyszerekhez, emeli a vérnyomást és a pulzusszámot is. Az MDMA sok fogyasztónál megváltoztatja az érzékelést, növeli a fényérzékenységet, megnehezíti a fokuszálást és homályos látást okoz. Ismereteink szerint ezt a hatásmechanizmust a neurotranszmitter szerotonin felszabadulása okozza. Az MDMA dopamint is felszabadíthat, de ez csak másodlagos hatás (Nichols és Oberlender, 1990). Az MDMA fogyasztás legjellemzőbb tünete, amely minden, megfelelő mennyiségű drogot fogyasztónál megjelenik, az állkapcsok összeszorítása.  Az MDMA Gyors Tesztcsík (Vizelet) pozitív eredményt ad, ha Metiléndioxi-amfetamin koncentrációja 500 ng/ml értéket meghaladja a vizeletben.

ELV

Az MDMA Gyors Tesztcsík (Vizelet) egy immunkémiai vizsgálat, amely a kompetitív kötődés elvén alapul. A vizeletmintában jelenlevő drog versenyez a drog-konjugátummal az antitest kötődési helyeikért.

A vizsgálat során a vizeletminta felszívódik a kapilláris hatás következtében. A Metiléndioxi-metamfetamin, ha a vizelet koncentrációja 500ng/ml-nél kisebb, nem telíti a teszten a részecskékhez kötött antitestek kötődési helyeit. Az antitesteket tartalmazó részecskéket a rögzített Metiléndioxi-metamfetamin konjugátum fogja be és látható színes sávot képez a tesztcsík teszt zónájában. A színes sáv nem fejlődik ki a teszt zónában, ha a Metiléndioxi-metamfetamin koncentrációja az 500 ng/ml értéket meghaladja, mert az anti-Metiléndioxi-metamfetamin antitest összes kötőhelye telítődik.

Drog-pozitív vizeletminta esetén nem jelenik meg színes sáv a tesztcsík teszt zónájában, míg drog negatív vizeletminta, vagy a kimutatási határkoncentrációnál (cut-off szint) kisebb drog koncentrációjú vizeletminta esetén színes sáv jelenik meg a teszt zónában. Az eljárás ellenőrzésére a kontroll zónában mindig megjelenik a teszt helyes működését mutató színes sáv, igazolva, hogy a minta mennyisége és a felszívódás megfelelő volt.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!