Menü
Ár:
20.560 Ft (19.581 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

Clostridium GDH + Toxin A+B tesztlap, széklet, 10 db

Ár:
20.560 Ft (19.581 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Cikkszám: AC205 ICD-635B *
Kód: 10235
Elérhetőség: Előrendelhető
Egységár: 2.056,00 Ft/db

Leírás és Paraméterek

A Clostridium difficile GDH +Toxin A +Toxin B Kombinált Gyors Tesztlap (Széklet) egy gyors immunkromatográfiás immunoassay módszer, a Clostridium difficile GDH, Toxin A és Toxin B antigének kvalitatív kimutatására humán széklet mintából.

ÖSSZEFOGLALÁS
A Clostridium difficile anaerob baktérium, amely patogén-hatást fejt ki a vékonybél normál flórájában, különösen az antibiotikum kezelést követően. A Clostridium difficile toxikus törzsei okozzák a fertőzést és az antibiotikumok mellékhatásaként jelentkező hasmenést és az álhártyás (pszeudomembrános) vastagbél-gyulladást, amely potenciálisan halálhoz is vezethet. A Glutamát Dehidrogenáz enzim (GDH) egy nagyon hatékony antigén markere a C. difficile proliferációjának, mivel minden törzs nagy mennyiségben termeli ezt az enzimet.
A Clostridium difficile Toxin A +Toxin B Kombinált Gyors Tesztlap (Széklet) lehetővé teszi a GDH enzim kimutatását, a C. difficile Toxin A and Toxin B mellett specifikusan széklet mintában.

ELV
A Clostridium difficile Gyors Tesztlap három féle antigént C. difficile GDH, Toxin A, Toxin B, három különböző tesztcsíkon, egy tesztlapon párhuzamosan különít el és mutatja ki a székletben.

C. difficile-specifikus GDH kimutatás
A teszt régióba a membrán anti-C.diff. GDH antitesttel van bevonva. A tesztelés során a minta reakcióba lép az anti-C.diff.e-GDH antitesttel bevont részecskével. A keverék a membrán kapilláris hatása következtében kromatografálódik és reakcióba lép az anti C.diff. GDH antitesttel és színes sávot képez.

C. difficile Toxin A specifikus kimutatása
A teszt régióba a membrán anti-C.diff. Toxin A antitesttel van bevonva. A tesztelés során a minta reakcióba lép az anti-C.diff. Toxin A antitesttel bevont részecskével. A keverék, a membrán kapilláris hatása következtében kromatografálódik és reakcióba lép az anti-C.diff. Toxin A antitesttel és színes sávot képez. A teszt sáv vonalában megjelenő színes vonal pozitív eredményt mutat, ennek hiánya negatív eredményt jelez.

C. difficile Toxin B specifikus kimutatása
A teszt régióba a membrán anti-C.diff. Toxin B antitesttel van bevonva. A tesztelés során a minta reakcióba lép az anti-C.diff. Toxin B antitesttel bevont részecskével. A keverék a membrán kapilláris hatása következtében kromatografálódik és reakcióba lép az anti C.diff. Toxin B antitesttel és színes sávot képez. A teszt sáv vonalában megjelenő színes vonal pozitív eredményt mutat, ennek hiánya negatív eredményt jelez.

Az eljárás ellenőrzésére szolgál a kontroll zónában megjelenő színes vonal mindhárom tesztcsíkon, jelezve, hogy a minta mennyisége megfelelő volt és a membrán megfelelően működött.

KIVITELEZÉS - ÉRTÉKELÉS

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!