Menü

Chlamydia antigén tesztlap, mintavevô,20x

Ár:
14.060 Ft (13.390 Ft + ÁFA)
Cikkszám: B401 BSD600/ICH-502x
Kód: 7949
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Menny.:dob

Leírás és Paraméterek

Chlamydia gyors tesztlap (kenet/vizelet)

A Chlamydia Gyors Tesztlap (kenet/vizelet) immunkromatográfiás kvalitatív vizsgálat a Chlamydia trachomatis antigén kimutatására hüvely- és húgycsőkenetből, vagy vizeletből Chlamydia fertőzés esetén.

A Chlamydia trachomatis a leggyakoribb okozója a szexuális úton terjedő nemi betegségeknek. A kórokozó elemi testekből (fertőző forma) és hálózatos, vagy zárványtestekből (szaporodó forma) tevődik össze. A Chlamydia trachomatis fertőzés nagyon elterjedt és hosszú ideig tünetmentes, ugyanakkor gyakran okoz súlyos komplikációt mind nőknél, mind újszülötteknél. Nők esetében cervitis, urethritis, endometritis, medencegyulladás (PID), méhen kívüli terhesség és meddőségi problémák léphetnek fel. A szülésnél az anyáról a gyermekre terjedő fertőzés tüdőgyulladást és kötőhártya gyulladást, férfiaknál a Chlamydia fertőzés húgyúti és mellékhere gyulladást okozhat. A nem gonococcus eredetű húgyúti gyulladások mintegy 40%-a Chlamydia fertőzéssel kapcsolható össze. Nőknél a hüvelyfertőzések 70%-a, férfiaknál a húgyúti fertőzések 50%-a tünetmentes. A Chlamydia fertőzés kimutatására hagyományosan a szövetkultúrát használják.  A Chlamydia Gyors

Tesztlap (kenet/vizelet) kvalitatív teszt a Chlamydia antigén kimutatására méhnyak- és húgycső-kenetből, vagy férfi vizeletből, 10 perc vizsgálati idő alatt.

A teszt Chlamydia specifikus antitestet használ a Chlamydia antigén szelektív kimutatására hüvely- és húgycsőkenetből, vagy vizeletből.

Importőr VITANI Egészségügyi Kft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Cikkszám: LP02 URPH0017 *
Raktáron
Cikkszám: LP10 URPH0016 *
Raktáron